Ma mene samo muči to ča slike nisu u višoj rezoluciji
Mislin da biš triba izdvojiti neke bolje slike i u galeriji otvoriti jos jednu grupu, "Za desktop" ili tako nešto , di bi bile slike u 800*600 i 1024*768
rezolucijama jer su te najviše korištene. 100% san siguran u to da bi pola ljudi ki dolazu na vu stranicu stavili na desktop ku koder sliku iz fešte ili neki motivić iz našega maloga mista i pripadajucih mu skoljov!
Evo ovo bi bila neka konstruktivna kritika, valjda!
Nadan se da ćeš učiniti čakoder u vezi toga.
FlemA wrote:
Ma mene samo muèi to èa slike nisu u višoj rezoluciji
Nisu zbog brzine uèitavanja, veæina ljudi se spaja preko modema. Da su slike tako velike ljudi uh na kraju nebi ni pregledali.
FlemA wrote:
Mislin da biš triba izdvojiti neke bolje slike i u galeriji otvoriti jos jednu grupu, "Za desktop" ili tako nešto , di bi bile slike u 800*600 i 1024*768 rezolucijama jer su te najviše korištene.
Ideja je odlièna, možemo otvoriti još jednu grupu ili staviti pod download na glavnoj stranici.
Onda ljudi pod komentare na slike upišite koje bi ste slike htjeli da postavimo u veæoj rezoluciji. Kad se skupi 15-tak slika onda æemo to složiti.
FlemA wrote:
100% san siguran u to da bi pola ljudi ki dolazu na vu stranicu stavili na desktop ku koder sliku iz fešte ili neki motiviæ iz našega maloga mista i pripadajucih mu skoljov!
Biti æe mi drago
FlemA wrote:
Nadan se da æeš uèiniti èakoder u vezi toga.
Zasto velik broj hrvatskih foruma prepuno upotrebljava emocije na njihovom postu? Jako djetinjasto!!!!!!!! Dali jos uvjek uzivaju u zvakacoj gumi isto?
Ma mene samo muèi to èa slike nisu u višoj rezoluciji
Mislin da biš triba izdvojiti neke bolje slike i u galeriji otvoriti jos jednu grupu, "Za desktop" ili tako nešto , di bi bile slike u 800*600 i 1024*768
rezolucijama jer su te najviše korištene. 100% san siguran u to da bi pola ljudi ki dolazu na vu stranicu stavili na desktop ku koder sliku iz fešte ili neki motiviæ iz našega maloga mista i pripadajucih mu skoljov!
Nadan se da æeš uèiniti èakoder u vezi toga.