Lonely Planet - Hrvatska Top Destinacija

Rasprave o privredi i turizmu na otoku. Što napraviti da nam bude bolje, produžimo turističku sezonu .....

Moderator: Kastic Goran

Post Reply
Katarina

Lonely Planet - Hrvatska Top Destinacija

Post by Katarina »

Lonely Planet: Hrvatska najbolja destinacija 2005.
Poznati amerièki izdavaè turistièkih vodièa Lonely Planet proglasio je Hrvatsku najpoželjnijim svjetskim turistièkim odredištem 2005. godine. „Privlaènost Hrvatske je njezina jedinstvena kombinacija kulture, povijesti, kuhinje, prometne pristupaènosti i pristupaènih cijena“, ocijenili su uposlenici Lonely Planeta na svojoj listi top destinacija za ovu godinu. „Ovo je godina Hrvatske. Ona privlaèi širok krug turista bogatom raznolikošæu svojih atrakcija. Ona još uvijek nije opsjednuta turistima, ali je razvila odliènu turistièku infrastrukturu tako da odgovara i turistima avanturistima i onima koji trebaju odreðen stupanj udobnosti u svojim planovima“ piše lijepe rijeèi Lonely Planet. Lonely Planet nadalje hvali prekrasne plaže i otoke Hrvatske, njezinu sjajnu hranu i prekrasno oèuvane gradove kao što je Dubrovnik. Na drugom mjestu popisa najboljih svjetskih turistièkih odredišta je Kina, zatim Argentina, Sjedinjene Države te Italija i Costa Rica koje dijele peto mjesto. Iscrpnije...
www.monitor.hr
02/02/05
hrxx

Post by hrxx »

ja sam član lige za boj protiv turizma i meni turisti idu na živce...
najbolje im je da nas ljepo ostave na miru da se zajebavamo na plaži i po cestama ... :D
hrxx

Post by hrxx »

ustvari jebo ja turizam kad ti npr. u salima ne možeš kupit slane sardele...
eto sličice iz turistički najpoželjnije bla,bla destinacije...
drobeli2
Liječeni alkoholičar

Post by drobeli2 »

hrxx wrote:ustvari jebo ja turizam kad ti npr. u salima ne možeš kupit slane sardele...
eto slièice iz turistièki najpoželjnije bla,bla destinacije...
Možeš, kod Marice.
hrxx

Post by hrxx »

Možeš, kod Marice.[/quote]

kol'ko para?? :)
drobeli2
Liječeni alkoholičar

Post by drobeli2 »

hrxx wrote:
drobeli wrote:Možeš, kod Marice.
kol'ko para?? :)
Ne znam