Šo!Mazgoon

Rasprave o kulturnim događanjima na Dugom otoku, Saljsko kulturno ljeto, Saljske Užance, fešte na otoku, Tovareća mužika ........

Moderators: Kastic Goran, Kate

Gost

Šo!Mazgoon

Post by Gost »

Dobar dan! ja sam iz zagreba, ali ljetujem na kornatima pa cesto svratimo do salija. lani je bio divan koncert šo!mazgoona, je li se planira ponoviti i ove godine? odgovor mi je jako bitan, plz saljite na andariel999@icqmail.com hvala!
Guest

Post by Guest »

planira
Guest

šomasgoon

Post by Guest »

Èa se tièe nastupa Šomasgoona na salima ima nekih promjena. Neæeju svirati za ferštu nego æeju doæi na Sale u sklopu turneje Otoèe volin te. Bilo bi malo previše da sviraju dva puta u misec dan. Otoèe volin te se planira krajun šetenbra ili poèerkun otobra.
FlemA

Re: šomasgoon

Post by FlemA »

Anonymous wrote:Ča se tiče nastupa Šomasgoona na salima ima nekih promjena. Nećeju svirati za ferštu nego ćeju doći na Sale u sklopu turneje Otoče volin te. Bilo bi malo previše da sviraju dva puta u misec dan. Otoče volin te se planira krajun šetenbra ili počerkun otobra.
Mazgoona nika dosta :twisted: :evil: :twisted: 8) 8) 8)
DonVito

Post by DonVito »

Pa tko æe onda za Feštu tamburati?
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

DonVito wrote:Pa tko će onda za Feštu tamburati?
Za sada je jedino John Scofield potvrdio...
vidjet ćemo za dalje
Neki Kasticev Rodjak

Post by Neki Kasticev Rodjak »

Ja mislim da bi mogli pitati Claudea Nobsa (utemeljitelj Monterux Jazz festivala) za savjet.
Neki Kasticev Rodjak

Post by Neki Kasticev Rodjak »

A di naci informacije o tome tipu :
http://www.time.com/time/europe/special ... /nobs.html
To kad procitate skuzicete da su Uzance velika stvar
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

Koji rođak ?
Imam ih puno...
Guest

Post by Guest »

Neki Kasticev Rodjak wrote:A di naci informacije o tome tipu :
http://www.time.com/time/europe/special ... /nobs.html
To kad procitate skuzicete da su Uzance velika stvar
Kakove to veze ima sa Užancama?
Jedino ako si misli na to kako je ovaj nobs poce sa svojin festivalun mozda?
A tribalo bi to rastrubiti na sve strane i zvati neke strane televizije da snimaju & stuff pa bi jos vise zivnulo. Inace dosta talijanov gledaju doci bas kolo feste, znaci vec se to malo uvatilo po svitu 8) .
finka

Post by finka »

Pa o tomu se i radi
un je to poce 69' sa 6000$ (prevedeno danas negdi oko 30000).
uspi je sagraditi dvoranu za koncerte (normalno da je to uzica od drzave).
zivi od toga i kad se o televiziji radi ona ima ekskluzivu, ljudi placaju grupe (70 koncerata u 15 dana pomnozeno s oko 100000 eura po danu).
Bilanca: 25% love od grupa ostaje organizacijskom odboru (tipa mjesni odbor koji bira tko ce doci), on ima potpunu autonomiju u radu i 25%(citaj: licencira je festu, pa dio kolaca ide i njemu).
vanka dvorane po rivi Montreaux-a su standovi (otprilike ko od Kapelice do Djige) sa slobodnim koncertima. A ono ca se pobere sa standova sluzi da se plati ljudstvo koji se jebu da sve to funkcionira (citaj: Tovareca muzika i Saljska mladost).
Poanta ove price je organizirajte se dokle mozete i radite ono ca volite, jer kad dodjete na vjetrometinu zivota, ceznit cete za stvarima koje ste imali.
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

ima čovjek pravo
evo...ja ću licencirat Saljske užance
Vi možete ostalo
:lol:
finka

Post by finka »

o nacinu licenciranja moze se raspravljati.
ali po meni to bi tribala biti Tovareca muzika i ka ca se zna ki nosi cinele, a ki sumpres (jedan je Rino), a ostali rucu- tako bi se tribali organizirati ki ce s menadzerima, a ki sa sponzorima. A rivu na koncesiju!
i to je to, samo pripreme triba poceti malo ranije, a ne kad zvizdan upece.

a evo program s ovogodisnjeg Montreux-a
http://www.montreuxjazz.com/2004/default.htm
pozdrav

p.s.
Inace zgodno je na festivalu rijesen sistem placanja pica i hrane na standovima-Jazzovima. zetoni se kupuju kod organizatora, a prodavaci ih unda chejndzaju u pare i na temelju utrska odredjuje se koliko koji stand
treba platiti. Oni Jazzovi koji se ne potrose ne mogu se zaminiti. Cuvaj ih dogodine.
finka

Post by finka »

Anonymous wrote:
Neki Kasticev Rodjak wrote:... Inace dosta talijanov gledaju doci bas kolo feste, znaci vec se to malo uvatilo po svitu 8) .
A-ha jadranski krug kredom.
FlemA

Post by FlemA »

finka wrote:
Anonymous wrote:
Neki Kasticev Rodjak wrote:... Inace dosta talijanov gledaju doci bas kolo feste, znaci vec se to malo uvatilo po svitu 8) .
A-ha jadranski krug kredom.

Ovo gori san ja napisa, ali izgleda da mi ni radi auto login pa san tek sad skuzi da pise gost, silly me :roll:
Post Reply