Šo!Mazgoon

Rasprave o kulturnim događanjima na Dugom otoku, Saljsko kulturno ljeto, Saljske Užance, fešte na otoku, Tovareća mužika ........

Moderators: Kastic Goran, Kate

brbinjac

Post by brbinjac »

znuš ča, more otog punoglavac biti ča god oće, šoma meni srce zaigra jedino ka čujin početnu muziku od zatočen. pa ka violina zasvira, a ja u sr purgerije....pa dojde mi plakati, a za otoga punoglavca me ni briga mazgoon je prava mužika. uostalom zdoklen je marley, beatlesi? sve ča je dobro je sa otoka! saljane molin vas plakat da ste u brbinjske vale stavili da ne bi fali pa ne doša na otoče volin te...
finka

Post by finka »

Istina je da je dobra muzika sa skolja. A ca ces drugo ciniti nego urlikati i tamburati kad ti dopizdi
brbinjac

Post by brbinjac »

ma ni da je samo blejanje i tamburanje... jopet ima u tome svemu onoga di se vidi ki smo... ve sprovod, zatočen, otoče, stari jere, to su pisme di sun sebe poznaš. ima istine u onome:"Jer sa zg gore nikad ne vidi se more i još veća bude tuga koju nosi vjetar s juga..." ja se isto tako osjećan kad namo dojden. a sprovod? jeli istina da je sve tužno ma šoma ka se čagoder desi kako ne tuka judi se nasmiju! ne mora biti samo mužika, more biti kako ki gre, pa ogovaraju ki je bi na ribama, rugaju se... veruj mi ja san sve to doživi na brbinjskim sprovodima. tako da to ni samo tamburanje. a i regee je taman za ovog litnji šušur, baš se uklapa...
finka

Post by finka »

Stari, jebi ga. Ne pratim ti tol misli. Da provan skopcati: reggae je u djiru-dobro. E, a sad ke veze ima sprovod tuteka. mislin editiraj to malo ili obrazlozi.
brbinjac

Post by brbinjac »

ti san reći da ni samo blejanje, da se sve uklapa. prvo reegae, ali i riči, sve to ima smisla. pogljedaj text sprovoda, un je de svih nus, opišiva nuš život, prpoznajemo se u otin pismamin i mislin i da je to odlična stvar koja Šo! čini vrhunskim. to san ti reći, da ni samo blejanje nogo, moglo bi se reći, kako da se spovidaš, kako da štroligivaš kroz otu pismu...
Guest

Post by Guest »

Dobro je. Razumimo se.
Napri balote.
finka

Post by finka »

ovaj gost san ja
brbinjac

Post by brbinjac »

boduli smo, pa ni problem razumiti se.... a je ki gre večeras na iž oli u luku? ki će na kraju svirati u salima????? jeli ki zna na ravi ki će biti? 4!
Šo

Šo!mazgoon

Post by Šo »

Ljudi pozovite ovo leto mazgoone da sviraju za feštu!Oni su najbolji za štimung.Ma ne mora bit za feštu može i na neko drugo misto npr.kod Motke(ako to još radi) samo da bude u 8 misec.Pozdrav frendu u New Yorku i frendu u Baselu,vidimo se ovo leto na starom mistu uz pot,da nauèimo pivat i svirat èa nismo znali prošli put.Dolazi i nova gitara.Pozdrav svima
FlemA

Re: Šo!mazgoon

Post by FlemA »

Šo wrote:Ljudi pozovite ovo leto mazgoone da sviraju za feštu!Oni su najbolji za štimung.Ma ne mora bit za feštu može i na neko drugo misto npr.kod Motke(ako to još radi) samo da bude u 8 misec.
Vako:

Petak: GEGO u Motke (vo su ćakule 8) ) -To ce biti šow ko bude :twisted:
Subota: TBF i HLADNO PIFO
Nedilja: NENO BELAN i neka grupa za festu

I ja bin voli da je Šo! opet, ali valjda ne more svako leto :cry:

Sve u svemu, ni lose ko vako bude. :)
Šo

Šo!mazgoon

Post by Šo »

FlemA fala ti na iscrpnim informacijama,već san misli da je ovi forum mrtav.
Kastic Goran
malo ćaknut

Re: Šo!mazgoon

Post by Kastic Goran »

Šo wrote:FlemA fala ti na iscrpnim informacijama,već san misli da je ovi forum mrtav.
ništa nas pokolebat neće

8)
Guest

Post by Guest »

ja mislim da bi trebalo neki party organizirat!
npr. tradicijonalni ribarski party 'o srdela i bonkasa...
:lol:
meni je veæ pun kua svake godine imat iste face na fešti!!
ako ne bude neki odlièan DJ ne dolazim...
da hladno pivo...
:wink:
Šo

Post by Šo »

Nadam se da organizatori još nisu šli na kvasinu(ima pisma "na kvasinu san ša")pa te neće poslušati i dovesti nekog munjenog D.J.-a
hrxx

Post by hrxx »

:lol:
Post Reply