Moje priče...
Moderator: Kastic Goran
-
- malo ćaknut
yippppeeeee ....imam pass
Sa Tinom bijah u vezi čak 6 mjeseci. Bila je jedna od boljih riba u školi i isticala se dobrim sisama. Bila je malo niža od mene, jače građe, rekli bi neki: '' komad od žene ''. Svašta se po školi pričalo o njoj, da je bila sa ovim i onim, radila ovo i ono. Mene je zanimalo samo kako da joj ga stavim među sise i radio sam na tome sustavno. Nakon mjesec i nešto dana, jedne subote, rekla mi je da je spremna da mi se preda. Oblio me hladan znoj, zar je moguće da ću imati prvo potpuno sexualno iskustvo a nisam siguran da sam obukao čiste gaće. Te večeri smo ostali vani dugo. Ljubakali smo se u parku nakon diska i zatim se zaputili u moj stan. Još smo se dugo mazili na kauču pa se onda prebacili u krevet. Ona me polako skinula a moj je ponos ostao nezainteresiran. Htio sam propasti u zemlju od srama. Pokušao sam ga drkati u wc-u ali ni to nije uspjelo. Jednostavno sam omanuo. Tina mi nije zamjerila. Rekla je da nema veze i da ćemo to nadoknaditi drugi dan. Bilo mi je neugodno idućih dana pred njom i njenom najboljom prijateljicom. Sumnjao sam da joj je sve ispričala pa mi je bio još veći neugodnjak. Mislio sam da će naša veza puknuti ali sve se riješilo par dana kasnije na sportskom danu škole. Stadion je blizu mog stana pa smo se nakon marende zaputili kod mene. Bili smo u krevetu od 11 ujutro do 2 i po popodne. Karali smo se u svim mogućim pozama i na sve moguće načine. Ona je vrištala kao luda a ja sam ga prvi put u životu pošteno davao. Uživao sam kao nikada u tom predivnom osjećaju. Bilo je zaista strastveno i nezaboravno tih par sati. Znao sam da moji dolaze poslije 3 kući pa smo uživali još zadnjih pola sata, mazili se, lizali i jebuckali. Netko je pozvonio na vrata u 2 i po ali ja se nisam javljao. Nakon što je zvonilo već peti put, počeo sam se oblačiti. Tada sam čuo starog kako se dere i pokušava ključem otvoriti vrata. Nije uspijevao jer je moj ključ bio u bravi. Kada sam otvorio vrata, stari je popizdio. Bolio ga je trbuh i zato je ranije došao kući. Poludio je od grčeva dok me je čekao ispred vrata pa je urlao trčeći u wc. Tamo je naletio na Tinu koja se brisala i na korišteni kondom bačen na lavandin. Sve mu je u trenu bilo jasno čak i prije nego se posrao. Pogledao me upitno a ja sam se crvenio kao rak, odjeven samo u donji dio trenerke. Stari me upecao u mojoj prvoj jebačini. Tina se obukla u rekordnom roku i još se dugo crvenilo za njom. Nakon tjedan dana došla je kod mog starog na kavu i popričala sa njim. Nakon toga smo se redovito jebali kod mene. Bilo mi je lijepo sa Tinom, bio sam jedan od rijetkih 16 godišnjaka koji je uistinu davao. Mnogi su se hvalisali svojim iskustvima, pravim ili lažnim, ali ja sam to redovito radio. Svaki jebeni dan. Zaista sam uživao i nikad neću zaboraviti taj period u životu. Izlazili bismo vikendom zajedno sa društvom, oni bi kasnije odlazili u drugi disko a mi kod mene. Znam da su dečki drkali na Tinu jer su mi neki i priznali. Ulizivali su joj se na sve načine ali ona me zavoljela. Nikada me nebi ostavila zbog drugog. Zato je dugo plakala kad sam prekinuo sa njom. Morao sam jer nije bila iskrena prema meni a ja to nisam mogao podnijeti. Još dugo je pokušavala ponovo me pridobiti ali uzalud. Jedne večeri sam došao sa prijateljima kod nje doma. Igrali smo karte i cugali do dugo u noć, proždirala me pogledom ali nismo ništa govorili. Prijatelja sam otpratio kući i rekao mu da idem doma a zatim se zaputio kod Tine. Otvorila je vrata a ja sam rekao da sam zaboravio ključ od kuće. To je bio naš zadnji seks, bio je strastven skoro kao prvi. Svršio sam joj po krevetu od staraca pa je malo šizila. Upitala me dali bi probao seks u troje sa njezinom prijateljicom. To je dodatno potvrdilo moje sumnje i nije mi bilo žao što sam je nogirao. Nikada nisam bio zaljubljen u nju i bio sam sa njom samo zbog sexa. Poslije nisam imao vezu još par mjeseci. Jednom prilikom sam je sreo u gradu i pokušao dogovoriti jebačinu. Odjebala me glatko, imala je i pravo. Sve što sam od nje želio i dobio je seks. Ipak, proveo sam lijepih 6 mjeseci sa Tinom. 

-
- malo ćaknut
ffffffaaaaaaaaaaakkkkkkkk
Nakon srednje škole sam promijenio desetak cura i nikako da ostanem u vezi duže od 2 mjeseca. Sonju sam znao iz viđenja, imali smo zajedničke prijatelje i izlazili na ista mjesta. Na jednoj fešti smo se upoznali i porazgovarali. Bila je simpatična cura dobre građe i prosječnog izgleda. Ljepuškasta ali mi od početka nije imala ono nešto. Ipak, sviđala mi se dovoljno da prihvatim poziv koji je poslala preko zajedničkog prijatelja. Našli smo se u kafiću i nakon cuge prošetali po parku. Sjeli smo na klupu i ostalo je klasika. Uvijek mi je bio bed što moram započeti taj prvi poljubac, napraviti prvi korak. Zato sam se volio osigurati pa bih priču vodio u tom smjeru i u pravom trenutku krenuo u akciju. Sonja je bila iskrena idući dan kad je došla kod mene doma. Rekla je da bi mi odmah dala ali ima mengu. Strpio sam se par dana i onda naplatio čekanje. Trošili smo se svaki dan ali Sonja me uvijek prekidala prije vrhunca. Ona bi se zadovoljila i onda me puštala na cjedilu, odgurivala od sebe i kenjala bez veze, kao, boli, strah od trudnoće itd. To me od početka smetalo ali ona se nije željela promijeniti. Zato sam još u početku znao da nećemo funkcionirati . Prema njoj sam se vremenom počeo ponašati kao svinja. Ona me iskreno zavoljela a ja sam to iskorištavao. Izdresirao sam je da dolazi kod mene kad mi se digne. Bio bih kod prijatelja i zajebavao se, nazvao je telefonom i dogovarao sastanak za pola sata. Ona bi jedva čekala, došla bi kod mene, odmah bi je kresnuo pa odjebavao, kao, imam neki dogovor i slično i vraćao se kod prijatelja. Ekipa je znala da sam je programirao pa bi me žicali da napravimo '' kino ''. Htjeli su se sakriti u moj ormar pa gledati dok se ja i Tina prašimo. Nisam baš takva svinja pa sam ih odjebao. Nisam se volio družiti sa njom, izbjegavao sam je u društvu i kad bi se sreli negdje vani, srao bih joj pred svima i pio joj mozak. Ona je sve stoički podnosila, nije bilo toga što mi nebi oprostila, previše me voljela. Uvijek mi je davala novce i kupovala razne stvari, brinula se o meni. Nije bila loša cura i zato sam se trudio i pokušavao ostati u vezi. Koji put bi mi je bilo nekako žao pa bih je izveo vani sa društvom, ugađao joj na sve načine tu večer. Uživala je, bila bi na sedmom nebu. Jednom smo bili na fešti u nekom stanu i počeli smo se karat u susjednoj sobi. Par prijatelja je zbog buke uletilo u sobu i uhvatilo nas in flagranti. Pričalo se o tome još dugo. Bilo je dosta lijepih trenutaka sa Sonjom. Odgovaralo mi je to što je mogu kontrolirati ali kužio sam da to nije ispravno. Nisam više htio mrcvariti mrtvog konja pa sam je ostavio. Bila je jako tužna. Kad je sretnem u gradu ona mi se još uvijek smješi i gleda me onim pogledom. Znam da me negdje duboko u sebi još uvijek voli ali što ja tu mogu. Ja okrećem glavu od nje i osjećam ljutnju. Neznam zašto ali vremenom sam je zamrzio. Možda mi je bilo predobro sa njom a ja to nisam kužio ?
-
- malo ćaknut
Dragi Marko,
Mislim da je najbolje izraziti se pismom jer inače vjerovatno nebi shvatio što sam mislio a i znam da ću ostati nedorečen ako ti sve kažem u facu. Pročitaj si pismo više puta dok ne budeš shvatio. Želim da znaš da mi te pun qrac i da mi ne treba takav '' prijatelj ''. Imam puno poznanika a samo 3 - 4 prava prijatelja među koje sam i tebe ubrajao. Ti to nikada nisi cijenio, nikada me u životu nisi nazvao telefonom a da ti nešto nije trebalo. Jednom prilikom sam čekao da nazoveš, dva mjeseca kasnije došao sam kod tebe. Rekao si mi da se spremaš vani i odjebao me a znam da izlaziš eventualno jednom mjesečno. Kada te nazovem telefonom svaki put me odjebavaš, pravdaš se da već imaš društvo i da nema mjesta i slične laži. To si mi napravio sto puta, pa zar su svi bolji od mene, zar sam ja za tebe zadnje govno ? A koliko sam ti puta pomogao ? Radio ti kojekakve usluge, vozio te naokolo dok nisi imao prevoz, upisao te i pomagao ti na tečaju, podržavao te na fakultetu, izvodio okolo. Namjestio sam ti siguran ubod a ti si odjebao ribu rekavši da ti se ne sviđa. Riba je super komad i dala bi u roku od tjedan dana da nisi glup. Znam da nisi nikada imao curu pa mi nije jasno dali si peder ili drkadžija ? Ne mogu vjerovati da sam se za tebe obukao u liječničku odoru i posjetio te u šok sobi nakon saobraćajke. Oči sam isplakao kad sam te vidio na aparatima i sada se naježim kada se toga sjetim. Posjećivao sam te u bolnici i srao ekipi što ti je nosila pivo i tablete u bolnicu, uvijek sam se brinuo za tebe a ti mi to vraćaš tako da me odjebavaš Ti mene nisi niti jednom posjetio u bolnici, nisi me nazvao tjedan dana, tek nakon što sam došao kući.. Što je Marko ? Boli te istina koju ti jedini ja imam obraza reći ? Tebi su bolji dokoličari s kojima piješ pivo navečer jer ti ne predbacuju što si nezaposlen i što nemaš curu, prevoz, love, ambicija…ničega. Čak i tvoj rođeni brat je digao ruke od tebe, ni on ti više ne sere jer nema živaca. Mislim, ako mi zamjeraš to što sam iskren i što ti kažem istinu u lice, onda zaista više nemamo o čemu razgovarati. Nedavno si prešao mjeru, prvo si me iznervirao ne plativši okladu. Ako smo se kladili u 200 kn a ti si izgubio okladu, moraš mi platiti 200 kn. Takvo je pravilo klađenja a ako si toliko retardiran da to neznaš, drugi put se nemoj kladiti. Ne možeš mi dati 50 kn i tvrditi da bih ja učinio isto. Ne, ja nisam govno kao ti, ja držim do svoje riječi i ako sam okladu izgubio, pošteno ću je i platiti. Ipak, najviše me iziritiralo tvoje nedavno prijećenje. Zvao si me neki dan dok sam se tuširao, nisam vidio da si me zvao i zato ti se nisam javio, 10 minuta kasnije si poslao poruku u kojoj želiš da ti donesem tvoje stvari što si mi ih posudio. Koje stvari ??? Zvučnike od kompjutera koji tebi služe kao podloga za TV antenu ? Zvučnike koje si mi pokušavao prodati za 70 kn a novi koštaju 30 ? Nije ti bilo dosta nego si 10 minuta kasnije, dok sam ti pisao poruku odgovora, priprijetio dolaskom po svoje stvari i to u svinjskom tonu. Što, ti bi se potukao radi zvučnika od 30 kn ? Zar zaista misliš da bih se spuštao na taj nivo ? Ovako, možeš doći po svoje zvučnike ili pošalji broj žiro računa pa ću ti uplatiti 100 kn na račun. Bolje da pošalješ broj jer te ne želim više nikada vidjeti. Što sam si uopće umišljao da si mi ti nekakav prijatelj sve te godine….Znam samo ovo, dragi bivši prijatelju : Ti si izgubio puno više od mene. Znam da ćeš se podsmjehivati na ove retke ali ipak nisi toliko glup da ne shvatiš da si izgubio pravog prijatelja a to je u životu teško pronaći. Uživaj, želim ti sreću u životu.
Mislim da je najbolje izraziti se pismom jer inače vjerovatno nebi shvatio što sam mislio a i znam da ću ostati nedorečen ako ti sve kažem u facu. Pročitaj si pismo više puta dok ne budeš shvatio. Želim da znaš da mi te pun qrac i da mi ne treba takav '' prijatelj ''. Imam puno poznanika a samo 3 - 4 prava prijatelja među koje sam i tebe ubrajao. Ti to nikada nisi cijenio, nikada me u životu nisi nazvao telefonom a da ti nešto nije trebalo. Jednom prilikom sam čekao da nazoveš, dva mjeseca kasnije došao sam kod tebe. Rekao si mi da se spremaš vani i odjebao me a znam da izlaziš eventualno jednom mjesečno. Kada te nazovem telefonom svaki put me odjebavaš, pravdaš se da već imaš društvo i da nema mjesta i slične laži. To si mi napravio sto puta, pa zar su svi bolji od mene, zar sam ja za tebe zadnje govno ? A koliko sam ti puta pomogao ? Radio ti kojekakve usluge, vozio te naokolo dok nisi imao prevoz, upisao te i pomagao ti na tečaju, podržavao te na fakultetu, izvodio okolo. Namjestio sam ti siguran ubod a ti si odjebao ribu rekavši da ti se ne sviđa. Riba je super komad i dala bi u roku od tjedan dana da nisi glup. Znam da nisi nikada imao curu pa mi nije jasno dali si peder ili drkadžija ? Ne mogu vjerovati da sam se za tebe obukao u liječničku odoru i posjetio te u šok sobi nakon saobraćajke. Oči sam isplakao kad sam te vidio na aparatima i sada se naježim kada se toga sjetim. Posjećivao sam te u bolnici i srao ekipi što ti je nosila pivo i tablete u bolnicu, uvijek sam se brinuo za tebe a ti mi to vraćaš tako da me odjebavaš Ti mene nisi niti jednom posjetio u bolnici, nisi me nazvao tjedan dana, tek nakon što sam došao kući.. Što je Marko ? Boli te istina koju ti jedini ja imam obraza reći ? Tebi su bolji dokoličari s kojima piješ pivo navečer jer ti ne predbacuju što si nezaposlen i što nemaš curu, prevoz, love, ambicija…ničega. Čak i tvoj rođeni brat je digao ruke od tebe, ni on ti više ne sere jer nema živaca. Mislim, ako mi zamjeraš to što sam iskren i što ti kažem istinu u lice, onda zaista više nemamo o čemu razgovarati. Nedavno si prešao mjeru, prvo si me iznervirao ne plativši okladu. Ako smo se kladili u 200 kn a ti si izgubio okladu, moraš mi platiti 200 kn. Takvo je pravilo klađenja a ako si toliko retardiran da to neznaš, drugi put se nemoj kladiti. Ne možeš mi dati 50 kn i tvrditi da bih ja učinio isto. Ne, ja nisam govno kao ti, ja držim do svoje riječi i ako sam okladu izgubio, pošteno ću je i platiti. Ipak, najviše me iziritiralo tvoje nedavno prijećenje. Zvao si me neki dan dok sam se tuširao, nisam vidio da si me zvao i zato ti se nisam javio, 10 minuta kasnije si poslao poruku u kojoj želiš da ti donesem tvoje stvari što si mi ih posudio. Koje stvari ??? Zvučnike od kompjutera koji tebi služe kao podloga za TV antenu ? Zvučnike koje si mi pokušavao prodati za 70 kn a novi koštaju 30 ? Nije ti bilo dosta nego si 10 minuta kasnije, dok sam ti pisao poruku odgovora, priprijetio dolaskom po svoje stvari i to u svinjskom tonu. Što, ti bi se potukao radi zvučnika od 30 kn ? Zar zaista misliš da bih se spuštao na taj nivo ? Ovako, možeš doći po svoje zvučnike ili pošalji broj žiro računa pa ću ti uplatiti 100 kn na račun. Bolje da pošalješ broj jer te ne želim više nikada vidjeti. Što sam si uopće umišljao da si mi ti nekakav prijatelj sve te godine….Znam samo ovo, dragi bivši prijatelju : Ti si izgubio puno više od mene. Znam da ćeš se podsmjehivati na ove retke ali ipak nisi toliko glup da ne shvatiš da si izgubio pravog prijatelja a to je u životu teško pronaći. Uživaj, želim ti sreću u životu.
-
- malo ćaknut
Pismo
Dragi Željko !
Fala bogu da si napokon poslao adresu pa ti mogu pisati. Pa šta ima kod tebe ? Kako sise snašao u stranom svijetu ? Svaka ti čast, ja nebih imao hrabrosti otići samo tako. Uvijek sam ti se divio na tim tvojim tripovima. Pa ti si prošao pola Evrope po kojekakvim školama, tečajevima i skvotovima. Oduvijek te prao taj neki avanturistički duh i znao sam da ćeš prije ili kasnije zbrisat zavajk. Žao mi je što sam izgubio tako dobrog prijatelja. Stvarno je teško naći srodnu dušu….Znam da ćeš dolazit po ljeti mjesec dana, možda za novu godinu i praznike ali to nije to. Kad si prihvatio stipendiju – potpisao si da ćeš ostat radit poslije školovanja. U tome je banana moj Željko. Nikad se ti nećeš vratiti doma. Prije ili kasnije ćeš se naviknuti na tamošnji život i onda ćeš postepeno sve više tražiti razloge za ostanak. Pravdat ćeš se sam sebi na sve načine sve dok jednoga dana ne priznaš da se ne želiš vratiti jer tu nemaš što tražiti. Kada završiš školovanje i počneš zarađivati, omilit će ti se pare , do tada ćeš već naći curu i to je gotova stvar. Znam da nećeš bit na suhom, prije ili kasnije zaljubit ćeš se u neku , a znam da si lud kad se zaljubiš. Pa ti sise htio oženiti sa 19 god !!! Sjećaš li se kada je Silvana odlazila na studij u Prag? Plakao si kao kišna godina. Tjedan dana smo pili svaki dan, jetra me boli samo kad se sjetim. Bah, proveli smo tako puno lijepih trenutaka i ne mogu vjerovati da si otišao zauvijek. Pa jebote, što ti bi ? Mogao si i kod nas na neki fax ili višu, koji te vrag tjera u tuđinu. I meni je fora vidjeti druge kulture i običaje ali, moj Željko, zato postoji turizam. Moram priznat da si me malo zagolicao sa svojim pismom. Vjerujem da je zaista lijepo kao što si opisao, najviše mi je fora život u domu ali mi se čini da si malo nasro. Ne mogu vjerovati da ima toliko dobrih komada, pa ti ćeš ubost neku boleštinu ako je to istina !!! Aj pošalji koju sliku, šta štekaš ? Daj da vidimo sve te komade. Kod nas je sve po starom, radi se, poslije se dokoličari, ekipa je uvijek na istom mjestu, uvijek vrte iste spike. Pitali su za tebe, Marko reko da si spejs pa smo se skoro potukli. Nije samo zbog toga što je rekao nego mi je prepunio jaja. Ma da znaš šta mi je sve napravio….bah, odjebao sam ga zauvijek. Sad sam kratak za 2 prijatelja L. Sredio sam onaj tvoj poslić, riješio ti ono u banci i na sudu. Sve je u najboljem redu. U pismu ćeš naći dokumente koje si tražio. Bila je živa drama kod tvojih. Otvorio mi je neki lik kojeg nikad nisam vidio. Čovjek ti brije po kući umotan u peškir, znojan, izgledalo mi je kao da se spremao otuširati. Pitam ga di ti je stara, ovaj me blijedo gleda, počeo sam je zvat pa se pojavila. Ona je izgledala kao da je tek ispala iz bajke. Oči su joj bile ko krofne, nije kužila šta je pitam pa sam uletio unutra. Čovječe, imao sam što i vidjeti : Starog ti je guzila neka debela crnčuga a još par njih je na podu pušilo blubu. Šta kažeš na to a ? Uglavnom, uzeo sam papire, stara se rasplakala i počela dramatizirat, kad se pojavila još i tvoja baka, znao sam da će bit trauma. Zato ti i kenjam za blubu, mozak su mi popili. Odmah me udaviše da ti pošaljem neku torbu, pare, ovo ono. Uzeo sam lovu i rekao da samo to mogu poslat. To je to za sada….javi se što prije pa ću i ja tebi. Ako ti bilo što treba – samo javi, nemoj se ustručavat. Jesmo li frendovi ili nismo ?
Jesmo qrac kad si otišao….šupčino J
Fala bogu da si napokon poslao adresu pa ti mogu pisati. Pa šta ima kod tebe ? Kako sise snašao u stranom svijetu ? Svaka ti čast, ja nebih imao hrabrosti otići samo tako. Uvijek sam ti se divio na tim tvojim tripovima. Pa ti si prošao pola Evrope po kojekakvim školama, tečajevima i skvotovima. Oduvijek te prao taj neki avanturistički duh i znao sam da ćeš prije ili kasnije zbrisat zavajk. Žao mi je što sam izgubio tako dobrog prijatelja. Stvarno je teško naći srodnu dušu….Znam da ćeš dolazit po ljeti mjesec dana, možda za novu godinu i praznike ali to nije to. Kad si prihvatio stipendiju – potpisao si da ćeš ostat radit poslije školovanja. U tome je banana moj Željko. Nikad se ti nećeš vratiti doma. Prije ili kasnije ćeš se naviknuti na tamošnji život i onda ćeš postepeno sve više tražiti razloge za ostanak. Pravdat ćeš se sam sebi na sve načine sve dok jednoga dana ne priznaš da se ne želiš vratiti jer tu nemaš što tražiti. Kada završiš školovanje i počneš zarađivati, omilit će ti se pare , do tada ćeš već naći curu i to je gotova stvar. Znam da nećeš bit na suhom, prije ili kasnije zaljubit ćeš se u neku , a znam da si lud kad se zaljubiš. Pa ti sise htio oženiti sa 19 god !!! Sjećaš li se kada je Silvana odlazila na studij u Prag? Plakao si kao kišna godina. Tjedan dana smo pili svaki dan, jetra me boli samo kad se sjetim. Bah, proveli smo tako puno lijepih trenutaka i ne mogu vjerovati da si otišao zauvijek. Pa jebote, što ti bi ? Mogao si i kod nas na neki fax ili višu, koji te vrag tjera u tuđinu. I meni je fora vidjeti druge kulture i običaje ali, moj Željko, zato postoji turizam. Moram priznat da si me malo zagolicao sa svojim pismom. Vjerujem da je zaista lijepo kao što si opisao, najviše mi je fora život u domu ali mi se čini da si malo nasro. Ne mogu vjerovati da ima toliko dobrih komada, pa ti ćeš ubost neku boleštinu ako je to istina !!! Aj pošalji koju sliku, šta štekaš ? Daj da vidimo sve te komade. Kod nas je sve po starom, radi se, poslije se dokoličari, ekipa je uvijek na istom mjestu, uvijek vrte iste spike. Pitali su za tebe, Marko reko da si spejs pa smo se skoro potukli. Nije samo zbog toga što je rekao nego mi je prepunio jaja. Ma da znaš šta mi je sve napravio….bah, odjebao sam ga zauvijek. Sad sam kratak za 2 prijatelja L. Sredio sam onaj tvoj poslić, riješio ti ono u banci i na sudu. Sve je u najboljem redu. U pismu ćeš naći dokumente koje si tražio. Bila je živa drama kod tvojih. Otvorio mi je neki lik kojeg nikad nisam vidio. Čovjek ti brije po kući umotan u peškir, znojan, izgledalo mi je kao da se spremao otuširati. Pitam ga di ti je stara, ovaj me blijedo gleda, počeo sam je zvat pa se pojavila. Ona je izgledala kao da je tek ispala iz bajke. Oči su joj bile ko krofne, nije kužila šta je pitam pa sam uletio unutra. Čovječe, imao sam što i vidjeti : Starog ti je guzila neka debela crnčuga a još par njih je na podu pušilo blubu. Šta kažeš na to a ? Uglavnom, uzeo sam papire, stara se rasplakala i počela dramatizirat, kad se pojavila još i tvoja baka, znao sam da će bit trauma. Zato ti i kenjam za blubu, mozak su mi popili. Odmah me udaviše da ti pošaljem neku torbu, pare, ovo ono. Uzeo sam lovu i rekao da samo to mogu poslat. To je to za sada….javi se što prije pa ću i ja tebi. Ako ti bilo što treba – samo javi, nemoj se ustručavat. Jesmo li frendovi ili nismo ?
Jesmo qrac kad si otišao….šupčino J
-
- malo ćaknut
Na skijanju
Na skijanju bijah zadnji put kao klinac. Sjećam se kroz maglu da sam briljirao na nekoj utrci u klasi poletarac. Otada ne vidjeh snijega barem 15-20 godina. Bio sam prezauzet životnim obavezama pa nisam baš previše ni razmišljao o tome. Žena nije nikad bila na skijanju pa me godinama gnjavila a najviše je poludila kad smo kupili novi auto. Nisam mogao dugo odoljeti pritisku, bog mi je svjedok da sam pružao nadljudski otpor. Žena je, naravno, u rekordnom roku našla smještaj, organizirala opremu i sve ostale potrepštine pa smo krenuli par dana poslije nove godine. Naravno, baš u nasjkupljem terminu. Uzaludno je bilo ženi objašnjavati da se u podsezoni može proći duplo jeftinije, da bi trebali ići u školu skijanja i da bolje da nas nitko ne gleda dok se ne naučimo. Vraga, izabrala je baš najposjećenije mjesto u Austriji. Žena je bila puna samopouzdanja, sigurna da je neotkriveni talent za skijanje. Očito previše gleda TV. Put je bio priča za sebe. Natovareni do zuba, ja žena i dvoje malodobne djece zaputili smo se u Bad Kleinkirhpenis Uzalud sam večer prije printao plan puta kada je ostao na stolu. Zbog mog lošeg sjećanja krivo smo skrenuli triput, preticao sam policiju pri brzini od 170 km/h našto mi je ljubazni policajac mahao iz auta neka stanem. Pošto smo mi balkanci, za nas ne postoje granice pa smo Talijansko - Austrijku prošli pri brzini od 150 km / h i čudili se što se tolika svjetina skuplja na cesti.. Zaboravili smo kupiti naljepnicu za auto koja je obavezna. Nakon krivog skretanja, upitali smo policajca za pomoć. Debil nam je napisao globu jer nismo imali tu usranu naljepnicu. Morao sam plakati da me pandur pusti bez da platim globu na licu mjesta. Dao mi je uplatnicu dok sam se ja kleo da ću je platiti čim stupim na sveto hrvatsko tlo. Kada nas je napokon pustio, bijah toliko iznerviran da sam poderao uplatnicu 20 metara dalje i bacio papiriće kroz prozor. 5 kilometra dalje shvatio sam da su mi naočale ostale na krovu auta dok nas je pandur gnjavio. Dao sam kesu para za te naočale i vratio sam se do pandura po njih. Molio sam boga da nije vidio kako sam poderanu uplatnicu bacio kroz prozor. Dok mi je pružao naočale, otrgnuti papirić sa uplatnice proletio je pored nas. Naočale su , naravno, napukle. Mogao sam ih koristiti eventualno u vožnji a i to je bio svojevrstan rizik. Kada smo napokon došli u mjesto i pronašli apartman, baba vlasnica je popizdila jer smo prerano došli, da ona čisti cijelo jutro a još uvijek je svinjac itd . Zato smo otišli na ručak u obližnji restoran gdje Austrijaneri tamane šnicle sa marmeladom. Morao sam probati i svidjelo mi se. Bili smo malo razočarani što nema snijega ali jebiga. Tješili smo se da su bar staze posute. Navečer smo upoznali zemljake iz susjednih apartmana. Oni su bili naoružani loncima sarma i pečenja i nudili nas domaćom hranom. Kada smo legli u krevet, čuli smo ljude u apartmanu iznad nas kako kašlju. Pokušao sam kresnuti ženu ali jebeni krevet je toliko cvilio da je baba vlasnica počela lupati metlom o zid iz nekog od apartmana. Iduće dan je ušao u legendu.. Kada smo ustanovili da je tijekom noći pao snijeg, obukli smo na sebe silnu opremu i pojurili iznajmiti skije. Kada je žena izula patiku da proba pancericu, cijeli dućen je u trenutku zastao da vidi njezinu poderanu čarapu i petu koja viri iz nje. Crven kao rak, obuo sam prvo što su mi ponudili i izjurio iz dućana. Pancerice su mi bile par brojeva manje ali to me nije pokolebalo da se žičarom popnem na vrh planine i pokušam spustiti. Sve je bilo u redu dok nismo došli do prve nizbrdice i shvatili da neznamo kočiti ničim osim guzicom. Žena je odmah proplakala kao kišna godina, skinula skije i razočarano se sa djecom zaputila pješke prema dnu. Ja sam bio uporan pa sam padao još pola sata. Sat vremena kasnije došao sam pješke do zadnje, najveće nizbrdice u čijem je podnožju bila žičara, kafić, restoran i masa ljudi.. Tada je pored mene prošla služba spašavanja na motornim sanjkama na kojima je sjedila moja uplakana obitelj. Kada su spasili moje voljene, došli su po mene jer je bilo očito da se ja na guzici neću spustiti do noći. Svi su me znatiželjno gledali dok sam silazio sa motornih sanjki. Žena je bila u trećem stanju, jedva sam je nagovorio da poslije ručka ponovo krenemo skijati ali ovaj put na bebi stazu. Žena se polako okuražila i počela spuštati mini žičarom koja ne staje i zahtijeva vježbe dok ne naučiš pravilno se uhvatiti. Uspjela je pasti čak 3 puta u sat vremena dok sam ja natezao djecu uokolo na sanjkama. Kada bih začuo tipa kako se dere i zaustavlja žičaru, znao sam da je moja žena uzrok zastoja. Ubrzo je posustala a na moje podbadanje odgovarala neka probam. Malo kasnije, tip je morao zaustaviti žičaru a svi su gledali u mamlaza od 30 i kusur godina koji se koprca na podu. Lik koji upravlja žičarom pokušao me podignuti ali je moj kvintal bio previše za njega. Nakon toga sam pao još par puta i napokon odustao shvativši da me ljudi ružno gledaju. Poludio sam od bolova i žuljeva od pancerica a i razočaran u svoje skijaško umijeće, vratio sam skije i iznajmio snowboard. To je tek bila predstava, one-man-trtica-show. Zabijao sam se u sve živo i neživo, trebalo mi je 3 dana da naučim skretati i kočiti. Tek predzadnji dan sam otkrio recept za dobro bordanje. Ujutro bih popio dve čaše kuhanog vina i onda bio glavni na bebi stazi. Zadnji dan čak nisam puno ni padao Prošao sam samo uz natučena koljena. Žena je uglavnom izbjegavala skijanje. Spuštala se na sanjkama sa djecom i snimala kamerom. Uspjela me snimiti pri teatralnom padu sa borda. Šteta što ja nisam uspio snimiti nju pri pada sa sanjki. Hlače su joj pukle posred guzice pa smo morali nazad u apartman. Ovaj put sam pustio rukavice na krovu od auta, vratio sam se na parkiralište 5 minuta kasnije ali više ih nije bilo. Iznerviran, pritisnuo sam gas našto je auto počeo žlajfati i zanositi se kao lud. Uspio sam izazvati frontalku pri brzini od 5 km/h. Sreća da je tip naš pa smo se brzo dogovorili. Morao sam mu platiti 500 kn za razbijenu masku. Ženi sam izlagao da je tip mene zabio. Razočaravši se u skijanje, obilazili smo okolna mjesta i uživali u planinskom zraku. Šetali smo po šumama sve dok nismo naišli na trag medvjeda. Navečer bi šetali mjestom i zasjeli u nekoj od kafana. Usprkos svim nezgodama, bilo nam je lijepo i nezaboravno na našem prvom skijanju.
-
- malo ćaknut
Imam prijatelja koji jebe kao lud. Čovjek je nezasitan i neizbirljiv, pokušat će kod SVAKE cure koju vidi. Sve što se miče a ima vaginu za njega je potencijalni ubod. Kad ga vidiš na djelu pomislio bi da neće nikad uhvatit komada ali mali očito ima ono nešto u sebi što ja i ostali njegovi prijatelji ne možemo shvatiti. Ovako ide scenario : kada uoči ili ouši* žensko biće on počne zazivati i dobacivati komplimente, zatim joj prilazi i iskreno priznaje da mu se ona sviđa, da je najljepša cura na svijetu, da ju je vidio već par puta u prolazu i da od tada ne može prestati misliti na nju. Zatim traži broj i ako uspije, uporno pokušava sve dok ne pokara. Taj zaista ne bira, jebe sve od 15 na dalje. Svako malo uhvati neku stariju gospođu koja mu može biti mama, bezbroj puta se nabacivao doslovce babama, jednom je za nonu od 80 god rekao da bi je kresno. Tvrdi da je sve dobro makar za pušenje. On je nezasitna životinja koja traži isključivo seks i nevjerovatno je kako je uspješan. Jednom prilikom sam bio u trgovini s njim. Čovjek je uspio zbarit gospođu na blagajni. Mislio sam da izmišlja kad je pričao kako je kara u šupak ali onda je budala donio slike. Pala je sumnja na fotošopadu ali kad smo ga vidjeli kako sa ženom ide kod nje doma, i zadnje sumnje su pale u vodu. Koj put bi ulovio neku zadnju dronfulju i onda je natezao pred svima. Mi bi cugali uz more a ona bi mu ga pušila metar od nas. Natezao bi ih po svuda i pred svima, u autu, u wc-u, u disku, u kafiću, imao je par takvih dronfulja. Ne kužim kako su tako besramne i kako je njemu uopće gušt. U takvim je slučajevima dobro razmišljati i o zaštiti. Ipak ga nije baš najzdravije ubost nakon pola grada. Na samo spominjanje zaštite on odmahuje rukom. Tvrdi da je to kao da pere noge u čarapama i da boleština nema kod nas. Vjerujem da je sigurno nešto i pokupio ali nikad to nije priznao. Nedavno je bio na rođendanu neke njegove sestrične tinejđerke. Tamo je besramno izvatarao sve klinke a onda se prebacio na njihove mame. Na kraju je zbario vlastitu tetu. Nije bolesno pošto mu ona biološki nije rod i rastavljena je ali opet…sve ima svoje granice. Jednom sam ga primjetio kako gleda djecu iz vrtića pa smo se skoro potukli. On tvrdi da će sve to bit komadi pa da mu se zato sviđaju ali ipak optužuje pedofiliju. Ima 30 godina ali svejedno pokušava zbarit svaku srednjoškolku koju uspije. Radi kao cjevar i digao je basnoslovnu kredu za polovan nadrkani auto kojim kupi curice ispred srednjih škola. Taj je uvijek ima neke dogovore sa curama. Kada negdje izađemo, svakih 2 sata odlazi po sat vremena pa se vraća. Ako slučajno nema neku curu a to je zaista rijedak slučaj, onda odlazi drkati. Radio sam neku računicu i zaključio da on u prosjeku tjedno zbari 3 cure. Zanimljivo bi bilo izračunat koliko potroši sperme mjesečno. Vjerovatno bi mogao živjeti samo od donacija u banci sperme kada bi sve primali. Ne uspije svaku curu kresnut ali onih koje nedaju se brzo rješava. Tvrdi da su najbolje starije gospođe u 50- tima. Ima par takvih koje redovito servisira. Neke su i oženjene i imaju djecu njegove dobi. Ponekad se mi iz društva pitamo čiju li je mamu kresnuo. Kod svakog prijatelja doma je koketirao sa njegovom starom. Otvoreno priznaje da bi ih sve kresnuo. Zaista nije izbirljiv. Koji put jebe takve gabore da ti se život smuči. Ne kužim kako mu se uopće diže. Pomišljao sam čak i na to da je oteo šleper vijagre. Mnogi bi mu pozavidjeli što je urbani donjuan. ali ja se nebih mijenjao sa njime. Što je previše je previše ?
* ( starohrvatski glagol oušiti = primijetiti nešto uhom, čuti nešto, osluhnuti, začuti… )
* ( starohrvatski glagol oušiti = primijetiti nešto uhom, čuti nešto, osluhnuti, začuti… )
Moje prièe
Jel ti ove prièe prepisuješ iz Erotike ili Smokvinog lista.Ovo su najveæe pizdarije koje sam proèitao(sam sam kriv).
-
- malo ćaknut
-
- malo ćaknut
predmet
Svemu je opet kriva pička. Pošto sam rođen kao bogati tatin sinčić, nikada nisam morao raditi pa sam oduvijek imao puno slobodnog vremena za ganjat mufove. Kao produhovljena i osviještena persona, prezirem sponzoruše koje se lijepe na lovu a preferiram starije i zrelije gospođe koje znaju svoje znanje. Zato sam završio tečaj za vodoinstalatera i dao se u oglasnik. U godinu dana uspio sam pojebati 23 udane gospođe u rasponu od 40 do 50 god. Jednoga dana, uletio sam na popravak nekoj mlađoj curi. Mogla je imati jedva 30-tak godina. Dok sam još parkiravao Fiorino ispred njene kuće, izletila je oskudno odjevena sa fenomenalnim medicinskim šlapama na nogama. Uletila mi je instant ukrudba, fetišist sam ženskih nožnih prstića a riba je imala upravo predivne, onako kurvinski crveno ofarbane, baš kakve volim. Popizdih, u trenu sam odlučio da će moje iduće radno mjesto biti u bolnici. Riba je bila užasno simpatična i pričali smo bar pola sata prije negoli sam navalio na njenu kuhinju. Kada sam otvorio vrata kuhinje, imao sam što i vidjeti. Riba je u kuhinji držala malog zeca. Osvojio me u trenu, bijaše to pravi zec, ne kunić, patuljastog rasta i nesretnog djetinjstva. Promijenio je već 3 vlasnika a ima tek 6 mjeseci. Riba mi je rekla da je zec agresivan ali meni nije izgledao tako. Predviđao sam poplavu u kuhinji pa sam zamolio ribu da makne zeca iz kuhinje našto se ona razvezla o tome kako danas zec odlazi iz kuće. Sažalio sam se nad zekanom i odlučio ga uzeti k sebi. Riba je bila oduševljena, strizala je nožnim prstima ( ako se to uopće može ) u koje sam ja neprestano buljio kroz sunčane naočale. Slikao sam njene prstiće mobitelom, uzeo hranu i zeca i pokupio se. Riba mi je htjela platiti ali ja nisam želio pokvariti početak jednog dugog i lijepog prijateljstva. Iste večeri kupio sam najveću gajbu na svijetu, brdo najbolje hrane i kesu igračaka i koještarija za mog zeca. Uživao je u svojem novom brlogu, protezao se i zadovoljno kopao po piljevini. Znao sam da mu treba vremena da se navikne na novi dom i vlasnika pa ga nisam forsirao. Htio sam da budemo najbolji prijatelji, da po zimi ispod dekice gledamo u zvijezde kroz moj velux dok ga češkam po leđima. Htio sam da samnom sjedi na fotelji, da ga ponekad počastim kruškom ili jabukom ali avaj... Moj zec bijaše agresivac. To sam shvatio prve večeri dok sam mu stavljao hranu u pinjaticu. Počeo je njurgati i ogrebao me šapicom po ruci. Stao je u borbeni položaj i spremao se napasti me. Znam da mi zec ne može ništa ali od tada prema zecu osjećam nekakav bezrazložan strah. Mislio sam da će ga vremenom proći agresiva, jednom kada se udomaći, pokušavao sam sve živo ali ništa nije davalo rezultate. Jednom sam ga čak napušio, mislio sam da će ga to možda smiriti ali opet ništa. Zec bi znao bit miran neko vrijeme ali kad-tad bi opet podivljao i napao. Nisam mogao biti opušten sa njime i to me nerviralo. Htio sam da budemo najbolji prijatelji a on meni tako. Bog mi je svjedok da sam se brinuo za zeca kao za rođenog sina. Mijenjao sam mu stelju svaki dan, posadio sam putericu, mrkvu i bosiljak u vrtu kako bih uvijek imao svježe za mog zeca. Potrošio sam par soma na njegove igračke a on ništa. Bilo mi ga je žao jer sam znao da je imao traumatično djetinjstvo pa sam mu dao puno vremena. Jedne večeri sam popio par piva i htio pogladiti zeca. Napao me kao nikada do tada. Vidio sam mu mržnju u očima i to me raspizdilo. Prebio sam ga Fila šlapom broj 45, gurao sam mu glavu u piljevinu i udarao ga uzastopce po glavi sve dok nije počeo cviliti. Nikada neću zaboraiti taj cvilež, to me valjda i natjeralo da ga vratim u kuću nakon što sam ga iznio u vrt na milost i nemilost mačkama. Htio sam da se malo rashladi ali ipak uvidio svoju grešku na vrijeme. Idućeg jutra odnio sam zeca u šumu. Pustio sam ga na slobodu. Ponekad se noću budim i razmišljam o svom zecu, ponekad pustim koju suzu, ponekad dugo i bolno jecam u jastuk. Tješim se da je zec na slobodi ali duboko u sebi znam da on nije bio spreman za život u divljini. Znam da vjerovatno nije poživio do noći i to me boli. Moj život nikada neće biti isti nakon mog zeca. Sjećam ga se kako je ćulio uši i dizao se na zadnje noge, bio je tako slatki a ja sam ga riješio zato što sam antropocentrist ? 

sto subject? :-)
evo, ja citam... i dobim volju ubacit koju svoju al me strah da ce te mi se smijati 

Re: sto subject? :-)
Ovo je mjesto za Kastićeve legendarne priče,pa ubaci neku svoju na neko drugo mjesto i obavezno se logiraj.sto korisnicko ime? wrote:evo, ja citam... i dobim volju ubacit koju svoju al me strah da ce te mi se smijati

-
- malo ćaknut
Fiksi
Susjedov pas mi već godinama sere po korti. Čak mi je baku jednom napao a stariju gospođu iz susjedstva je ugrizao. Susjed tvrdi da one lažu i da pas nebi nikada nikome naudio. Susjed nikada nije ogradio svoj teren tako da pas neprestano tumara po ulici, laje na ljude, trči pod kotače auta i piša po istima. Ponekad samo leži nasred ceste ine mrda, zapriječi prolaz autima. To je sve nula u usporedbi sa onim što mi gotovo svakodnevno priređuje oko kuće. Blesavo pseto preskače živicu i onda mi kenja po vrtu, to traje već 5 i više godina. Susjedu sam to spominjao u bezbroj navrata ali on se pravi englez. Tvrdio je da izmišljam i da Fiksi nikad nebi srao u mom vrtu sve dok ga jedan dan nisam slikao dok se pas napinjao iz petnih žila da mi posere arbakanele. Kada sam susjedu predočio sliku, gutao je knedle i zamuckivao, vidilo se da mu je bed. Susjed mi je vršnjak i svako malo odem kod njega na druženje. Dobar je tip u duši al jebeno težak karakter. Neda mi da dođem do riječi, jedan od onh što vuku za ruku i neprekidno ponavljaju '' slušaj ''. Kada napokon izbifla svoje i ja nešto zaustim, prekida me u pola rečenice i opet pali mašinu. Nakon 2 sata puna mi je glava njegovih problema pa bježim kući a da nisam izrekao 5 rečenica u komadu cijele večeri. Susjed je zakačen sa svima iz ulice upravo zbog Fiksija. Pas svakodnevno tumara po kvartu i izaziva ostale vezane pse koji onda počnu lančano lajati. Ponekad psi preskoče ogradu pa nastane koljačina, bilo je i krvi u više navrata. Jednom je poštar pozvonio susjedu na parlafon a Fiksi je preskočio ogradu i stao u borbeni položaj prema poštaru koji se skamenio. Poštar i pas su ostali zamrznuti 15-tak minuta sve dok moja bolja polovica nije nazvala susjeda telefonom. Fiksi je u idećem naletu ugrizao poštara koji je nakon toga tražio premještaj u drugi kvart. Nitko u kvartu odavno ne priča sa susjedom zbog Fiksija, prijetilo mu se komunalnim redarima, trovanjem, otimačinom., drvljem i kamenjem ali ništa od svega nije natjeralo susjeda da zaveže psa ili podigne ogradu. Zadnja spika mu je da je pas star pa ga više nema smisla vezivati. Meni i dalje uredno sere po vrtu koliko god star bio. Kada susjedovoj ženi spomenem pseća zlodjela, ona me optužuje da ga zacijelo tučem štapom pa mi se pas osvećuje. Ispadam još i kriv što mi se pas olakšava i što moram redovito čistiti njegova govna Pošto nastojim održavati dobrosusjedske odnose, nisam do sada radio drame ali nedavno mi je pukao film kada sam došavši kući nakon posla ugledao oveću hrpu govana ispred ulaza u kuću. Nazvao sam susjeda i rekao mu da dođe počistiti govna našto mi je on odvratio da mu ne pada na pamet. Čak je išao tako daleko i tvrdio da to nije Fiksi nasrao nego lokalne mačke kantare. Popizdio sam i rekao susjedu da ću od sada psa gađati zračnom puškom svaki put kada ga vidim u dvorištu. Susjed je taman započeo svoju tiradu kada sam prekinuo vezu. Nazvao me 10 minuta kasnije i odmah krenuo u navalu , sada je već bio uzrujan. Kako si ja dopuštam njemu zanovijetati zato što mi njegov pas svakodnevno uneređuje vrt ? Susjedu sam ponovio da jednostavno dođe pokupiti govno i mirna bosna. Ovaj se sav zajapurio pa sam opet morao prekinuti vezu. Sat vremena kasnije, usred bijela dana, došetao sam do susjedove kuće i posrao mu se ispred ulaznih vrata. Guzicu sam obrisao onim crvenim socijalističkim papirom koji je čak onako usran poletio po susjedovom travnjaku. Susjed je taj dan dobro prošao, molio sam boga da izađe i počne se bunit. Nakon tog događaja Fiksi više ne sere u mom vrtu a susjed me više ne pozdravlja. Ima čovjek pravo, ko je vidio srati po tuđem vrtu ?
-
- malo ćaknut
bani
Jedne proljetne večeri, u skromnoj kućici na brežuljku podno Učke planine, okotio se jedan mali zeko. Bijaše kao loptica od dlake dok se koprcao zamotan u plahtu. Zeka su nazvali Peruško a rastao je u skromnoj kolibici u kojoj su živjeli djed i baka. Oni su imali puno malih zekana koje bi po danu puštali da trče po livadi a uvečer im u zapećku čitali lijepe priče. Zekani su voljeli sjediti baki u krilu dok bi se djed njihao na stolici, pušio lulu i čitao na glas. Baka i djed su se voljeli glasno smijati i činili su to često. Zekani bi strizali ušima i činilo se kao da se i oni raduju. Kada bi baka i djed zaspali, zekani bi započeli pjevati i plesati i cijela bi kuća oživila. Stari hrast u dvorištu svirao je prekrasnu glazbu, stolovi i stolice također bi zaplesali a iz kamina se mogla čuti vatra kako zbori svoju priču. Vatra je bila najstarija od sviju i svi je poštovahu kao najmudriju. Mnogi su se zekani neoprezno igrali sa vatrom pa opekli a najgore je prošao mali nestašni zeko Peruško. On je skočio ravno u vatru koja ga je strašno opekla i tada je ostao bez jednog uha. Siroti zeko je dugo plakao a baka i djed ga nikako nisu mogli utješiti. Držali bi ga u njedrima i davali mu najljepše listove mrkvice i salate, gladili ga po njuškici i leđima a zeko je u sebi plakao. Volio je djeda i baku ali je mislio da ih nije dostojan zbog svoje ružnoće. Zeko je jednog jutra pobjegao sa livade i krenuo u daleki svijet o kojem je slušao iz djedovih priča. Želio je pronaći mjesto gdje će moći živjeti potpuno sam. Tako je došetao do moje kuće i ja ga svečano uzeh k sebi u naručje. Dok sam mu pekao fritaju, iz tave mi se ukazala gospa koja mi je skrenula pozornost na pravilnu prehranu Orcyctolagus Cuniculusa. Usput je zecu naraslo i uho. Dosta je vremena prošloi zec mi je nekako prirastao srcu. Jednom sam bio zaboravio zatvoriti ulazna vrata pa mi je zbrisao u noć, na kišu….Tako sam se preplašio za svog druga zeca da sam ga smjesta krenuo tražiti oko kuće. Zec se prezentirao na ulaznim vratima, pokisao kao njegov rođak glodavac – miš. Tako sam se obradovao svom zecu da sam mu odmah nasuo punu zdjelicu kikirikija, bio je gladan kao pas a žedan kao mačka. Htio sam ga obrisati ali on mi se migoljio iz šugamana, bilo je očito da je pod velikom dozom stresa a možda čak i u šoku. Trebalo mu je nešto da ga refa pa sam mu skuhao čaj, stavio sam mu i malo ruma za aromu, kažu da je dobro i za cirkulaciju. Moj zec živi kao vol u kupusu, po danu kunja i bježi od djece a navečer se igra oko mojih nogu dok se ja bavim znanstvenim studijama. Svakodnevno mu donosim frišku salatu i lišće mrkve. Povremeno mu za desert dadnem kriškicu jabuke pa on skače kao majmun. Primijetio sam da ponekad provedem više vremena sa njim nego sa ženom. U pauzi dok se opuštam, promatram ga kako se meškolji u svojoj gajbi, smiješno mi je kako tapka po piljevini i premiješta one svoje smotane zadnje noge. Moj zec je bečka škola, ne sere i ne piša po kući, nikada ne spava , nisam mu vidio zube ni trbuh. a nekmoli spolovilo pa neznam ni kojeg je roda. Tako je dragi dok ga mazim na kauču, mekan i topal, on se stisne kao lopta od dlake. Zimi je dobar za pod noge. Ponekad poludi pa skače po kauču kao lud, vjerovatno bi karo. Jednom me popišao ali nisam mu zamjerio. Ponekad me prijatelji nagovaraju da ga promiješamo sa njokima pa im ja odgovaram da možemo usput i njihovog psa ili mačku,. Oni odgovaraju da nije isto pojesti zeca ili psa. U čemu je razlika, pitam se….