Moje priče...
Moderator: Kastic Goran
::: No faking tajtL :::
Da, malo sam se promijenila, rekla mi je moja supruga, kao u pjesmi od Riblje Èorbe, pomislio sam. Veselio sam se povratku kuæi i susretu sa ženom i djecom. Sada kad sam ih ugledao, izgrlio i izljubio, uhvatio sam u ženinim oèima pogled kojeg sam se bojao. Nije to mogla sakriti od mene koliko god se trudila. Znao sam da æe se to prije ili kasnije desiti. Prevarila me. To je život moreplovca, mnogi su me upozoravali na to a ja sam okretao glavu. Mislio sam da se to meni ne može desiti i da me žena previše voli da bi mi to napravila. Jebiga, ipak smo svi mi samo ljudi od krvi i mesa. Èak joj niti ne zamjeram puno. Što dalje ? Da se pravim lud i guram dalje dok se žena jebe sa drugim ? Da je pustim da mi nabija rogove samo da bude mir u kuæi i djeca sretna. U krajnjoj liniji, zašto se nebih žrtvovao za nju ? Nek ona uživa, zaslužila je, priuštila mi je puno lijepih trenutaka koje ne mogu tek tako zaboraviti. Radit æu i dalje i slati joj novce a ona nek uživa. Neka se jebe sa tim svojim … A možda sam totalni idiot, možda i djeca veæ odavno znaju, možda novi stric veæ spava u mojoj kuæi, u mojem krevetu, u mojim papuèama. Možda sam ja budala veæ dugo samo to nisam primijetio. Djeca me iovako ne šmirglaju previše. Vole me onih pola sata kad doðem kuæi dok oni nestrpljivo èekaju poklone iz dalekog svijeta. Nakon što dobiju svoje, odlaze dalje ne mareæi za oca kojeg nisu vidjeli 9 mjeseci. Uvijek je tako, oguglao sam veæ. Najbolji primjer je kada pitam zašto kišobran stoji u hodniku. Gledaju me kao da sam pao s kruške. Odgovaraju mi da mu je tamo mjesto a ja razmišljam o tome kako sam stranac u vlastitoj kuæi. Zar æu ja njima srat gdje stoji kišobran. Pa oni tu žive a ne ja. Moj je život na prokletome moru gdje ja u svojoj kabini drkam na sve one cure što sam ih mogao imati a nisam. Nisam zato jer sam jebena i glupa poštenjaèina što ne vara svoju ženu. Tako mi i treba. Glupo je oèekivati od nekog da se drži istih moralnih normi pa makar to bila i vlastita žena. I što sad ? Najbolje godine života sam protraæio, nisam više baš neki glavni zgoditak. A nekada sam bio, mogao sam imati svaku curu koju sam poželio. Davno sam shvatio da sam se oženio za pogrešnu osobu. Nisam našao srodnu dušu. Moja je supruga moja èista suprotnost a ja sam se zavaravao time da se suprotnosti privlaèe. Upoznao sam puno lijepih i dobrih cura koje bi mi bile puno bolje žene. Moje istinske srodne duše koje me slušaju što prièam i razumiju . Nikada nisam imao hrabrosti pokušati nešto. Nisam želio uništiti obitelj zbog malo strasti, tako sam se sam sebi pravdao. Zbog tog svojeg kukavièluka æu krepati sam kao pas. Žena æe me prije ili kasnije odjebat, vjerovatno onda kad izmuze dovoljno love . Djeca su veæ narasla i oni samo žicaju lovu, jebe im se za mene. Kažu da im samo solim pamet a ja samo želim porazgovarati sa njima. Jednom kada prestanem raditi i kada ostanem bez love – gotov sam. Tada više ni djeca neæe dolazit kod mene. Mislim da me preziru zbog toga što me nikad nije bilo kad su me trebali. A zašto me nije bilo ? Zbog bmw-a parkiranog u dvorištu ili zbog armani cipela u ormaru, možda zbog kuæerine koju æu izgubit ? Èemu sve to kad mi na kraju ženu jebe tip sa ford focusom i pitarello cipelama. Snimio sam ih sa malom kamerom skrivenom u televiziji. Žena mi se stvarno dobro jebe sa drugim i bolje ga puši. Za mene je nekako uvijek lijena. Možda je to zato jer tip ima veæi qrac od mene ? Izgleda da se ipak nije isplatilo provesti život na moru. Ništa, ženi æu reæi da odlazim pa æu se vratit nakon par dana. Zateknut æu nju i ljubavnika kako se prèe u spavaæoj sobi i raskomadati ih motornom pilom. Kupio sam novu Stihl-icu specijalno za tu namjenu. Da vidite kakav je to savršeni stroj. Pali iz prve i treba joj samo malo èoka dok se ne zagrije. Ima dvije blokade a dobiješ i rezervni lanac. Troši ful malo benza i nevjerovatno je lagana. Ma èovjeèe, Stihl je zakon, jebeš Alpinu. Cijeli život sam pilio sa Alpinom i zavaravao se kako je dobra. Sada sam napokon kupio Stih-icu i i shvatio da je bolja. Puno, puno bolja.
Re: ???
ma ja....ko bi drugi wrote:Je'ote, pa tko ovo čita ? Javite se ljudi !!!!
Zadni put kad sam gledao bijaše 700 vjuova![]()
Pa što ne postate nešto, komentare, pokude....ovako ja mislim da nitko ne čita pa niti ne pišem ...
Pa ja citan, reka san ti jos lani

malo mene
Evo baš gledam 24 sata pa se divim. Na naslovnici slika pape a odmah dole piše kvragu dva puta. A i poruka « Kupite ili æe vam se smijati « mi je totalno jaka. Inaèe su mi to dosta simpatiène novinice upravo zbog toga što nemaju dlake na jeziku. Sviða mi se ta neka mlada snaga što se buni sve više. I ja se smatram dijelom te neke nove snage. Aktivan sam na nekim poljima za koja mislim da su važna kao npr. Èovjek. Držim se antropocentristom i imam èvrsta uvjerenja. Smatram da bi se cijeli svijet trebao vrtjeti oko èovjeka i oko toga kako uèiniti život što ugodnijim za cijelo èovjeèanstvo. Glupo je gledati samo svoju guzicu kao što je to sluèaj sada. Sve se vrti oko novca i usrane politike. Ko god da se doèepa vlasti uvijek gura svoju politiku, a to je politika koja odgovara odreðenoj skupini ljudi, nikako svim ljudima. Spominjuæi politièare ne mogu da se ne prisjetim životinja i slika iz Orwellove Životinjske farme o pohlepnim svinjama šefovima .Zanimljivo je kako se životinje uspijevaju udružiti u veæe grupe i tako uspješno funkcionirati. Ne kažem da to ne postoji meðu ljudima ali globalno gledano, ljudi su ovce…..jebiga, ja sam preveliki idealist koji uvijek gleda sve široko. Zanosim se idejama da bi se kroz jedan realan period moglo iskorijeniti zlo u ljudskom društvu. Kada bi se otklonili uzroci, nestalo bi potrebe za kriminalom. Onih 5% istinski zlih ljudi bilo bi izopæeno iz ljudskog društva. Mislim da je sve ovo o èemu prièam moguæe. Ja sam zaista toliko lud da vjerujem u sve to. Nepopravljivi idealist utopiènih svjetonazora. Zašto ? Zato jer mislim da bi svijet trebao biti podreðen èovjeku a ne novcu. Nevjerovatno je da èak sam sebi ispadam smiješan kad ovo èitam. Koja sam ja budala, lud èovjek. Ma zamislite Vi što si ja umišljam ? Kakav moron, padaju mi na pamet plakati sa mojim likom po zidovima. Novi precjednik svijeta, moralna vertikala, èovjek prije svega. Pošten i beskrupulozan, transparentan kao zrak, otvoren za sve dogovore i suradnje koje su za bolje. Uvijek za bolje…..dajte mi bolje. Hajde, ako neko može…..igramo se igrice " nastavi grafit " dakle, na zidu piše :
" ISKORIJENITI ZLO = " …….nastavi ga…….
" ISKORIJENITI ZLO = " …….nastavi ga…….
oh kako je lepo biti........
Jedva sam doèekao da doðu duži dani da se mogu vozit na svojoj kozi. Tako od milja zoem svoj motor. Ragu staru 20 godina koju sam ispresložio veæ 36 puta ali koja uvijek radi kao urica. Taj dan sam jedva èekao da završim sa poslom i odem kuæi. Nakon ruèka otišao sam u garažu i upalio kozu. Dok se polako zagrijavala oblaèio sam opremu na sebe. Ako ikada pomislite kupiti enduro motor, kupite si opremu prije motora. Nemojte se uèiti na slomljenim kostima. Obožavam se voziti uz obalu, pokraj mora, gdje nema nikog i gdje nitko ne može ni priæi. To me opušta. Volim istraživati….volim da me motor odnese kamo želi….kada vidim puteljak u trenu odluèim krenuti njime. Tako je bilo i taj dan. Krenuo sam malim puteljkom koji me odveo duboko u šumu. Vozio sam sigurnih pola sata po uskom blatnjavom puteljku a onda sam u laganom zavoju zapeo ramenom za granu. To me odbacilo na drugu stranu i tako sam pao svom težinom na pod a motor preko mene. U prvom trenutku mi nije bilo jasno što se desilo. Kada sam se pokušao pridignuti shvatio sam da mi je slabo. Uspio sam maknuti motor sa sebe ali se nisam mogao dignuti. U lijevo bedro mi je bio zaboden kolac. Od straha sam ga panièno izvukao i napravio grešku. Krv je poèela teæi mahnito a srce lupati 600 / min. Otkopèao sam se i potražio mobitel Molio sam boga da radi. Taj mi se dan veæ bio ispraznio ali to je Nokia…upališ pa opet radi još neko vrijeme. Ovaj put nije radila. Upalio sam je i dok sam otkucao broj opet se ugasila. Što æu sad. Mozak mi je poèeo raditi kao lud dok me strah hvatao sve više. Moglo je biti oko 5-6 popodne i za sat – dva æe mrak. Oblijevao me hladan znoj dok sam pokušavao podvezati nogu. To me užasno bolilo i urlao sam iz svega glasa i dozivao upomoæ. Tada sam pao u nesvijest i onda je poèelo ono. Odjenom sam vidio sebe kako ležim u šumi u lokvi krvi. Pokraj mene se pojavila moja pokojna majka i nježno me pomilovala po licu. Rekla mi je da me voli ali da me ne želi. Rekla mi je da je prejaka ljubav što je drugi osjeæaju prema meni i da se zato moram vratiti. Osjeæao sam se tako zaštiæenim pored svoje majke, kao da sam ponovo u njenom trbuhu. Bilo mi je tako ugodno, komotno i toplo a ona mi je nudila bol i patnju. Zašto me nisi pustila mama, zašto mame uvijek znaju što je najbolje za svoju djecu ? Poljubila me i mahnula mi na odlasku. Probudila me buka motora. Bili su to deèki koje znam iz viðenja po moto feštama. I oni su vozili motocross ali nisu bili toliko glupi da idu sami. To su mi i rekli par dana kasnije kada su me posjetili u bolnici. Otada se više nikada ne vozim sam a kupio sam Sony Ericsson T68…..ipak mu baterija drži tjedan dana..
Sve mu jebem, opet sam usran. A tek je 7 ujutro. Što sad, ako poènem plakat mama æe mi samo stavit dudu u usta i ponavljati nani, nani. Uvijek me dobije na tu foru. Padam i na melodiju iz vile marije. Tako lijepo zvuèi dok mi je mama pjeva. To obara èak i mog tatu. Igrao se samnom u sobi neki dan i kad me mama došla uspavat i pjevat mi lagano, stari je zahrkao prije treæeg refrena. Nije ni èudo kad je poslije ruèka sašio pivèinu u 2 guta. Èak je i meni dao malo makar mu je mama srala. Kaže on da ja moram sve probat. I ja se slažem, baš mi je bila dobra vaèka. Žicao sam starog još ali mama me odvukla. Vratimo se mi na moju usranost. Inaèe mi ne smeta govno u pelenama ali juèer sam jeo neku kašicu od šljiva i ful me prosralo. Cijedilo mi se niz pelenu i smrdilo za popizdit. I to samo zato što stari šteka na pampersu. Pojavio se sa nekim Ž pelenama i prièom kako su odliène. Sere, samo su jeftinije pa je gad ušparao sebi za pivo. Frajer je delikatan pa voli popit ajneken. Zbog njegovog ajnekena se meni sad cijedi proljev niz Ž pelene. p***a li mu moje bake. Ima sreæe da je zbrisao radit pa ga sad ne mogu probudit cendranjem. Ovako sam morao probudit mamicu. Jebiga stara, daj me presvuci pa spavaj dalje. A možda bih si mogao nešto i prigristi sad kad se veæ probudila. Nakon što me presvuèe èu nastaviti plakati pa æe ona shvatiti. Ona sve kuži. Nije kao stari. On se pravi da ne kuži, kao ne vidi da sam usran nego skuži tek kad doðe mama. Koji je to seronja ej, ma volim ja njega ali je malo tupav. Niš ne kuži, samo me gnjavi, štipa, unosi mi se u facu i trabunja buci buci, bebi, dadi, papi i sliène bedastoæe. Nervira me kad me svog izbali a još futa po pivèini. Mamica je stoput bolja. Ma u biti ne kužim zašto uopæe mama voli tog velikog posranca koji uvijek ima smeðe gaæe makar sere u wc. Uvijek je zreo za tuširku. Èak i pola sata nakon iste. Prdi, podriguje, prežderava se naveèer i izležava na kauèu i gnjavi nas sve sa glupim sportom dok bi mi gledali crtiæe. Starog nema pola dana i onda se pojavi kod kuæe i samo jede i izležava. Ponekad ode do nekih frendova pa se vrati raspoložen. Onda mu mamica sere da je krava pijana i da ide spat. Mamica mi je najdraža. Tako je nježna i brižljiva. Ona se najviše brine za mene, nikada me ne napušta. Jedino se ponekad iznervira kada ja plaèem a ona nezna da me bole zubi. Ponekad me boli i trbuh a ponekad mi je dosadno. Ponekad sam i ljut. Ipak sam ja mali èovjek.
elej èek dis aut
Bio jednom jedan stari panj. U njemu su živili maleni èovjeèuljci koji su se zvali lex luter i šlafen. Oni su pokušavali postavit rekord u tvrdoglavosti. Nisu se dali rascijepati. Èovjek koji je kupio drva morao ih je rascijepati ali olaf, tildo i rasmusen se nisu dali pokoriti. Æoeèe, èovjek je rascijepao skoro sva drva a ostalo mu je još par panjeva koje nije mogao rascijepati. Nije znao što s njima, nisu mogli u peæ jer su bili preveliki a on ih nije moga rascijepati. Probao je sa pilom ali ja odustao nakon sat vremena. Uspio je ispio je ispiliti jedan panj. I to baš ðilda, štelia. Šerða i tarèižija…..ostali pajevi èovjeèuljci su bili tužni jer više nije bilo ekipe za odbojku. Èovjek je popizdio od muke, peglali su ga ti panjevi i zato je napravio roštilj. Ali avaj, antonjo, unavolta, prle i debeli su se spasili kišom. Nije èovjek mogao protiv malih èovjeèuljaka jer su oni bili banda. Kad se udruže mogli su svašta. Tako su èovjeku razbili pilu. Popizdio je, kupio je novu meðutim – drek. Opet su je razbili. Ovaj put je èovjek doslovce popizdio. Nakon šeste razbijene sjekire uspio je odvojiti ernešta i klaudija od hinka i levaka…..uspio ih je teškom mukom ugurati u peæ. Oni se nisu dali al jeb'ga….levak je uspio oštetiti podnožje peæi tako da se to vremenom proširi. Ernešto i klaudijo su se udružili i stisnuli se ko pièke. Nikako da izgore, èovjek je morao dodavati suhog kao lud dok je uspio izgoriti ernešta i klaudija. Oni su ipak uspjeli napravit fleku od smole na dimnjaku, tolko su ludi bili da su predvidjeli zaštropavanje dimnjaka. Èovjek je ostao samo na tri-èetir panja, niti za pošteni badminton a godina dana je prošla i èovjek je spièkao svo drvo što je imao. Naruèio je nova drva a kad tamo – gle bande…..ekipe za simultani šah ko u prièi. Èovjek je opet rascijepao sva drva i ostalo mu je nešto panjeva. U njima su živjeli èovjeèuljci sve dok èovjek jedan dan nije jebeno popizdio i kupio motornu pilu. Sve je raspilio prije negoli je ekipa uspijela pokvarit pilu. Èovjek ih je razvalio kao blagajne. Eto vama simultanke deèki. Uglavnom, uspjeli su se spasit jedino enco, martins, elezijo, konstantinentio i trevor. Èoeèe, trevor se sjetio da se mogu sakrit meðu ostala drva. Otada mu ga ostali èovjeèuljci puše svaki dan jedan. Jebiga, nešto u ovoj prièi mora ne štimat.
Nasader
U moru kojekakvih tok šouova, odluèih se ponuditi još jedan. Moram se truditi biti trendy. Sve je isto kao i kod drugih sliènih uradaka, nadamo se jedino iskrenosti naših sugovornika. Prvi gost u našoj emisiji je gospodin Nasader, veliko mudo naše politièke scene. Nakon formalnih sranja krenuli smo konkretno.
Voditelj : Gospodine Nasader, di su pare što ste pokrali mjklvmjblpvsku ?
Nasader blagoglagoljivo vrda i gleda što lakše proæi kroz neugodnnjak.
Voditelj : A, sad bez zajebancije, pa zar je tebi normalno da ti ministri imaju jahte od milju jura nakon godinu dana ministarenja. Kako to da ih prije nisu imali ?
Nasader opet sere blagoglagoljivo i vrda, voditelj ga oštro prekida….
Voditelj : A daj Nasaderu ,ne seri, pun si govana, samo sereš bez veze. Otkad ste se doèepali vlasti opet kradete potiho dok ide. Ljudima punite glavu praznim obeæanjima i mažete im oèi dok kradete sve ono što niste uspjeli prvi put.
Nasader : zamolit æu Vas da mi se obraæate sa dužnim poštovanjem….zastaje usred reèenice i hvata se za nos u koji ga je šakom udario voditelj Krv šiklja iz nosa i Nasader se drži objema rukama za nos. Krv pršti po njegovom teško skucanom odijelu. Voditelj nije pri sebi, udara Nasadera volejem u jaja, Kamere su zabilježile izraz lica na kojem se odražava zadovoljstvo. Nasader se grèi i previja po podu. Jednom rukom se drži za nos a drugom za muda. Voditelj vadi strujni pištolj za stoku, urednik programa je oduševljen, gledanost skaèe za 600 000 000 %. Voditelj natjerava Nasadera da telefonom dogovori sastanak sa Šapaliæem na odreðenom mjestu u gradu. Nalaze se za sat vremena, Voditelj je odluèio dignuti revoluciju. Od Šapaliæa je nakon žestokog premlaæivanja iznjedrio inkriminirajuæu dokumentaciju o svim razinama državne vlasti. Uz pomoæ iz tuzemstva, kompletna vlast je smijenjena i pozatvarana. Ostali su oni rijetki koji su bili doista pošteni.Precjednik je dobio jebaèke ovlasti a u vladanju zemljom mu pomažu eminentni struènjaci iz oblasti koji formirani u æelije donose odluke. Rvacka za 5 godina dostiže ekonomsku snagu Norveške. U zemlji se živi od turizma i male proizvodnje. Svi ljudi su zadovoljni i život je savršen.
Iz kurioziteta je ponovno zakazan tok šou sa gospodinom Nasaderom koji je pušten iz zatvora posebno za tu priliku.
Voditelj : gospodine Nasaderu, kako život u prdekani, jel Vas redovito guze?
Nasader opet blagoglagoljivo poèinje srati našto voditelj vadi saèmaricu, repetira je i nišani Nasaderu u jaja. Nacija je u ekstazi. Nasader skvièi kao svinja pred klanje i moli za milost. Voditelj se luðaèki smiješi dok mrcvari Nasadera. Nakon sat vremena mrcvarenja, voditelj se odluèio pucati. Nasader se doslovno usrao u gaæe pred nacijom. Voditelj ispaljuje æorak i Nasader pada nièice plaèuæi..Sutradan se Nasaderovo tijelo izlaže na glavnom gradskom trgu kako bi se ljudi mogli iživljavati. Javni linè, kamenovanje, kao rvacki doruèak, nešto slièno…..brdo ljudi a svi ovce....
gledajte nas opet iduæi tjedan
Voditelj : Gospodine Nasader, di su pare što ste pokrali mjklvmjblpvsku ?
Nasader blagoglagoljivo vrda i gleda što lakše proæi kroz neugodnnjak.
Voditelj : A, sad bez zajebancije, pa zar je tebi normalno da ti ministri imaju jahte od milju jura nakon godinu dana ministarenja. Kako to da ih prije nisu imali ?
Nasader opet sere blagoglagoljivo i vrda, voditelj ga oštro prekida….
Voditelj : A daj Nasaderu ,ne seri, pun si govana, samo sereš bez veze. Otkad ste se doèepali vlasti opet kradete potiho dok ide. Ljudima punite glavu praznim obeæanjima i mažete im oèi dok kradete sve ono što niste uspjeli prvi put.
Nasader : zamolit æu Vas da mi se obraæate sa dužnim poštovanjem….zastaje usred reèenice i hvata se za nos u koji ga je šakom udario voditelj Krv šiklja iz nosa i Nasader se drži objema rukama za nos. Krv pršti po njegovom teško skucanom odijelu. Voditelj nije pri sebi, udara Nasadera volejem u jaja, Kamere su zabilježile izraz lica na kojem se odražava zadovoljstvo. Nasader se grèi i previja po podu. Jednom rukom se drži za nos a drugom za muda. Voditelj vadi strujni pištolj za stoku, urednik programa je oduševljen, gledanost skaèe za 600 000 000 %. Voditelj natjerava Nasadera da telefonom dogovori sastanak sa Šapaliæem na odreðenom mjestu u gradu. Nalaze se za sat vremena, Voditelj je odluèio dignuti revoluciju. Od Šapaliæa je nakon žestokog premlaæivanja iznjedrio inkriminirajuæu dokumentaciju o svim razinama državne vlasti. Uz pomoæ iz tuzemstva, kompletna vlast je smijenjena i pozatvarana. Ostali su oni rijetki koji su bili doista pošteni.Precjednik je dobio jebaèke ovlasti a u vladanju zemljom mu pomažu eminentni struènjaci iz oblasti koji formirani u æelije donose odluke. Rvacka za 5 godina dostiže ekonomsku snagu Norveške. U zemlji se živi od turizma i male proizvodnje. Svi ljudi su zadovoljni i život je savršen.
Iz kurioziteta je ponovno zakazan tok šou sa gospodinom Nasaderom koji je pušten iz zatvora posebno za tu priliku.
Voditelj : gospodine Nasaderu, kako život u prdekani, jel Vas redovito guze?
Nasader opet blagoglagoljivo poèinje srati našto voditelj vadi saèmaricu, repetira je i nišani Nasaderu u jaja. Nacija je u ekstazi. Nasader skvièi kao svinja pred klanje i moli za milost. Voditelj se luðaèki smiješi dok mrcvari Nasadera. Nakon sat vremena mrcvarenja, voditelj se odluèio pucati. Nasader se doslovno usrao u gaæe pred nacijom. Voditelj ispaljuje æorak i Nasader pada nièice plaèuæi..Sutradan se Nasaderovo tijelo izlaže na glavnom gradskom trgu kako bi se ljudi mogli iživljavati. Javni linè, kamenovanje, kao rvacki doruèak, nešto slièno…..brdo ljudi a svi ovce....
gledajte nas opet iduæi tjedan
predmet ( subject )
vero san se u brajdi strudija
san poša da æu na banak leæi
ma kad san doma doša
san naša kartulinu pored peæi
marijica mi moja zapoštala leter
u ken škrive da je pošla u svit
èa san joped žbalja brižan
gren se zajno od muke napit
pija san lito i pol dan
brajda mi je sva u baredi
a i hiža mi više ni lipa
èa mi sve bez marijice vredi
san para daæu se ubit porkamajkabojža
ma san doša sebi zajno
kad me marijica vižitala
i povidala da me voli beskrajno
i joped se trudan iz brajde tornivan
ma ne gren na banak leæi
nego æu ga marijici fikati
èemo se stepliti i bez peæi
san poša da æu na banak leæi
ma kad san doma doša
san naša kartulinu pored peæi
marijica mi moja zapoštala leter
u ken škrive da je pošla u svit
èa san joped žbalja brižan
gren se zajno od muke napit
pija san lito i pol dan
brajda mi je sva u baredi
a i hiža mi više ni lipa
èa mi sve bez marijice vredi
san para daæu se ubit porkamajkabojža
ma san doša sebi zajno
kad me marijica vižitala
i povidala da me voli beskrajno
i joped se trudan iz brajde tornivan
ma ne gren na banak leæi
nego æu ga marijici fikati
èemo se stepliti i bez peæi
Bajadere ? Ja sam se u srednjoj skoro kladio da æu pojest 5 velikih kutija odjednom i to bez da pijem vode. Oklada je bila za 50 maraka....Naravno da sam odustao, bilo mi se glupo kladit za tako male šolde,a osim toga 5 kutija bajadera košta više od 50 maraka. Ipak, našli smo žrtvu koja se okladila . Kupili smo 2 kutije za poèetak, sjeli smo u parkiæ blizu kraša i poèeli se zabavljati. U prvim je komadima uživao, kod dvadesete bajadere mu je veæ došlo podne. Pošto je bio tvrdoglav, muèio se do posljednjeg daha. Bio je crven kao rak i znojio se kao svinja pred klanje a tek je bio na 40. – toj bajaderi. Uspio ih je pojesti 70 i onda je pokleknuo. Uhvatio se za trbuh i legao na klupu. Bio je gladan zraka a mi smo se smijali kao nikada. Mislio je da æe se refat ako se malo odmori ali kad je vidio nas kako ga provociramo ližuæi bajadere pred njim, definitivno je posrnuo i poèeo rigati u mlazu. Špricao je sigurnih metar – dva daleko. Sad više nije bio crven nego zelen. Preklinjao je za gutljaj vode, nismo mu ga htjeli dati dok nije priznao da je glup. A inaèe je bio ok tip. Hladan kao led, ponekad me èak i nervirala ta njegova hladnoæa. Jednom smo se skoro potukli, ja sam se sav zajapurio i mahao mu oko glave a on me samo blijedo gledao, mrtav hladan. Kako se potuæi protiv takvog èovjeka ? Na kraju mi je postao jedan od boljih frendova. Uvijek sam mu volio prireðivati gluposti, tako da se malo uzbudi. U Španjolskoj sam ga namuktario da se baci sa bungee jumpa visokog 60 metara. Bili smo na nekakvom izletu i u tom parku bijaše i bungee jump. Pred pièkama iz razreda sam ga poèeo rajcati da nema muda skoèit. Sat vremena kasnije umirao sam od smijeha dok je potpisivao oporuku. Nikada u životu nisam vidio tako blijedog èovjeka. Trebalo mu je jaako dugo da se pusti, od dole se moglo vidjeti da mu je muka.Taj put sam ismijao mater na njegov raèun. Naravno da je morao skoèiti, kad je sišao nije mogao doæi do daha još dugo. Bio je sretan da je živ a onda se , st vrmena kasnije, poèeo èak i kurèiti.. Godinu dana kasnije, frajer se upisao na padobranstvo. Danas ima barem 20 – 30 skokova sa par soma metara. Dobro sam mu smjestio i kad sam profesorici iz povijesti nasred sata rekao da je stara komunjara i da zaèepi. Sjedili smo skupa a profesorica je bila okrenuta leðima. Okrenula se bijesna kao ris, pogledala je prema nama i urlajuæi zapitala tko je to bio. Stara šlapa je bila lijeèena alkoholièarka i bila je ful nezgodna kad se raspizdi. Taj put je popizdila kao nikad. Urlala je na nas nekolicinu jer nije znala ko je sve dok ja nisam priznao da je to bio moj kul prijatelj. Branio se pred profesoricom ali ja sam bio uvjerljiviji. Najebao je kao žuti, morao je iæi kod ravnateljice pa mu je morala doæ stara u školu, nije izlazio mjesec dana vani, psihièke torture kod kuæe itd. Posjetio sam ga ga kod kuæe da mu se isprièam. Popušio je, u biti sam mu prodao foru da sam mu došao posudit game boy da se ne dosaðuje dok je kod kuæe. Naravno da se navukao i htio je popizdit kad sam drugi dan došao po game boy. Ponudio sam mu da ga kupi za 50 maraka što je i uèinio. On je slabo izlazio a i bio je štekerèina pa je uvijek imao love. Prodao sam mu game boy i nakon 3 dana došao ponovo kod njega sa spikom da mi ga posudi 1 dan. Uzeo sam mu ga i preprodao nekom treæem tipu. Frenda sam izbjegavao i zavlaèio sve dok nije shvatio da je popušio. Ipak, najbolje sam mu smjestio prenk sa curom. Jednu sam prijateljicu namuktario da mu napiše ljubavno pismo u kojem ga poziva na sastanak taj i taj dan ispred škole u 6 sati. Pismo sam ulickao do savršenstva. Naravno da je bilo roza boje, poljupci od šminke i slièni detalji. Pismo je mirisalo kao Pariška kurva. Bilo je i odlièno napisano….dugo sam ga slagao da bude jebeno uvjerljivo, nasrao sam da sam neka cura iz škole koja je zaljubljena u njega veæ godinama a nemam hrabrosti priæi mu i sve tako nešto. Naravno da je popušio, taj dan je došao u 10 do 6 ispred škole. Ja sam kao sluèajno prošao ispred škole. Stao sam da ga pozdravim. Pitao sam ga šta radi tu a on mi je rekao da ide kod strica. Nisam ga htio previše ispitivati jer mi se bilo teško suzdržavati od smijeha. Sljedeæi dan u školi sam ga obrukao pred cijelim razredom. Pukao je, uspio sam ga iznervirati. Taj put se naljutio na mene. Nije prièao samnom koji mjesec. Bilo mi je žao, nisam se smio igrati njegovim osjeæajima. Eh, šta sve nisam smio….eh, da je baba imala muda…… 

Ne kužim kako su ljudi živjeli bez kompjutera ? Kako su se upoznavali ,komunicirali ? Danas preko neta možeš sve, tako je lako upoznati nove ljude. Tako sam upoznao i prijateljicu Sisi. Odmah sam skužio da je spaljena do daske. Postajuæi po forumima i chatovima upoznao sam profil ljudi koji se tamo skuplja ali Sisi je od poèetka odskakala. Odmah me pitala kada mogu doæi u njen grad. Zavlaèio sam je tjedan-dva ali bila je zaista uporna pa sam odluèio otiæi do metropole, provozati novu pilu i zabaviti se malo. Sisi je mi je obeæavala nezaboravan provod a duboko u sebi nadao sam se da je dobar komad i da bih je možda mogao i kresnut. Dogovorio sam spavku kod frenda Dade za jednu noæ i u rano jutro se zaputio u metropolu. Prije podne sam bio na dogovorenom mjestu. Èekala me je. Nisam se razoèarao kad sam je vidio. Vjerovatno zato što nisam vjerovao da æe doæi. Dobar komad, rekoh u sebi dok sam rukom igrao džepni biljar. Išli smo na kavu u neki njen kafiæ, upoznala me sa frendicama. Rekla im je da sam ja njen novi deèko. To me malo zaèudilo ali sam prihvatio igru. Kasnije, kada sam je tražio objašnjenje, zaèuðeno me pogledala. Ona je smatrala da je to gotova stvar. Ja sam došao kod nje i to je to. Odvela me kod sebe kuæi, živjela je u velikom stanu zajedno sa još 2 cimerice i cimerom. Kad sam ušao u stan, zapahnuo me miris ganðe. Produžili smo u njenu sobu gdje mi je puštala neke stvari od cranberriesa. Trknula nam je u duæan po vino i pistaæe. Kada se vratila sa vinom, rekla je da ga želi probati sa mog qrca. Ostao sam upravo iznenaðen dok je ona ubrzano otkopèavala moj šlic. Izvadila je moje spolovilo i uronila ga u èašu sa vinom te ga zatim poèela lizati. Ubrzo ga više nije mogla uroniti jer mi se krv preselila u donju glavu. Karali smo se cijeli dan, izležavali, jeli, pili crno vino i duvali. Nisam ni bio kod frenda, javio sam mu mobitelom da sam zaglavio. Naveèer smo u društvu sa njenim cimerima igrali neke društvene igre, pijani kao guzice. To je zadnje što se jasno sjeæam. Neznam koliko sam popio ali kroz maglu nazirem nekakav grupnjak, nešto ludo i nesvakidašnje…..Mislio sam da je to samo ludi, pijani san i trudio se ne razmišljati o tome iduæeg jutra oko 10. Glava me nije boljela ali sam se osjeæao nekako prljavo, iscijeðeno. U kuæi nije bilo nikoga. Zvao sam Sisi ali se nije javljala. Poslala mi je sms da æe biti na faksu do popodneva. Pokupio sam prnje i zaputio se prema doma. Nazvao sam frenda i našao se sa njime na juhi u restoranu u centru grada. Nije mogao vjerovati na što lièim. Rastali smo se ubrzo, on je zbrisao sa posla na marendu i žurilo mu se. I ja sam želio kuæi što prije da se napokon pošteno istuširam. Sisi mi se nije javljala dugo nakon našeg sastanka. Poslala mi je par PM-ova da æemo se ubrzo èuti jer je jako zauzeta. Veæ sam bio zaboravio na nju a onda mi je jednoga dana stigao mail od frenda . U njemu je bio link koji je vodio na sajt sa porno slikama. Zaprepastio sam se kada sam se prepoznao kao glavnog aktera u bisexualnoj orgiji. Druga lica su zamuæena a samo je moje jasno vidljivo. Želio sam propasti u zemlju od srama. Tako mi i treba kad razmišljam qrcem…Sisi je promijenila broj, nije se javljala na PM. Razmišljao sam o tome da odem ponovo u njen stan ali nisam siguran da bih ga našao. A što i da ga naðem ? Da ih sve prebijem ? Što æu imati od toga osim eventualne murije na vratu. Što je tu je, nema povratka nazad, to mi je bila lijepa životna škola……morao sam se preseliti na selo jer nisam mogao izdržati pritisak.

Zna se tko piskara na forumu. To su kojekakvi djelatnici po raznoraznim uredima koji rade na kompjuteru i ubijaju radno vrijeme tackajuæi po istom. I ja spadam meðu takve i jedan sam od malobrojnih sretnika kojima šef ne kuži dali radim ili zabušavam. U uredu nas radi 6, svi smo za jednim velikim stolom i svako ima komp ispred sebe. Šefov ured je u drugoj sobi koja je ostakljena tako da nas uvijek ima na oku. Kada sam tek poèeo raditi bio sam okrenut leðima šefu tako da me uvijek mogao pratiti što radim. Nakon što sam se malo udomaæio, jednog dana sam , navodno zbog klime, digao revoluciju te zahtijevao da me se premjesti u kut što je i uèinjeno. Pošto je šef cicija, kao i svaki privatnik, na kompove je instalirao vnc, mali remote desktop prog kojime može uæi u naše kompove i vidjeti što radimo. Programèiæ je neprimjetno instaliran iz administratora i teško ga je skužiti tako da ga kolege nisu ni primjetile. Meni je odmah bilo sumnjivo kako je šef znao kad smo zabušavali a kad radili. Šef je klasièan privatnik, što više mi potegnemo on æe nas više tlaèit i zato mi zabušavamo tuta forca. Ionako se svinja bogati našom zaslugom. On je tatin sinèiæ koji je probao fax kod nas pa mu baš nije išlo pa je završio teèaj od par mjeseci u nevjorku pa mu je tatica otvorio firmu pa zaposlio kvalificiran kadar da mu radi posao. On glumi šefa a nema pojma sam ništa odradit. Uglavnom telefonira, sreðuje poslove, ubire lovu i traži nama dlaku u jajetu. Zato sam napravio mali programèiæ koji mi, kada šef upali prog da me kibicira, automatski otvara aktivan prozor programa u kojem radim tj. u kojem bih trebao raditi pošto je moja efektiva 2 sata na dan. Ponekad i manje, ovisno o raspoloženju. Ostalo vrijeme tumaram po bespuæima interneta. Veæ sam došao do kraja, sad idem ponovo ispoèetka. I igrice su mi dosadile, ne mogu igrati one prave, zahtjevne, jer mi se komp ruši. Moram imati otvorena bar 3 programa i tu komp pada. Ðabe silni gigahercbajti kad ti penðeri sve sjebu….Malo sam zabrijavao na onlajn igranje, klaðenje, brokiranje ali me i to prošlo, sve nakon nekog vremena dosadi. Iz silne sam dosade svašta isprobavao i išao u krajnosti. Imao sam 10-tak alter ega na netu i uvlaèio se u kuloare kojekakvih freakova. Divljao sam po chatu glumeæi svakojake likove iz bajki, infiltrirao se u redove raznih sexy-fetish-ðirlo-kuraca-palaca. Dnevno sam slao 30-tak mailova virtualnim partnerima oba spola. Svi moguæi messengeri su mi radili cijele dane i blinkali kao ludi. Umalo sam se oženio nekom židovkom, toliko sam je zašprehao da je veæ kupila avionsku kartu. Nakon toga sam morao ugasiiti taj icq broj. Prestao sam sa svim tim sranjima i prebacio se na skidanje jedinica i nula. Svaki dan bih pomuzao barem 1 gb kojekakvih filmova, softa, igrica i slièno, nije mi se dalo kupovat silne prazne medije pa sam i od toga odustao. Kad šef ode na kojekakva službena putovanja, organiziram lan partye meðu kolegama, koji put si i prijatelje dovedem na pivo i gejm. Kolege su se preporodile otkad sam ja došao u firmu. Svi sretni i veseli, šef ih ne tlaèi da surfaju a posao uvijek štima. Ironièno je da sam zbog sposobnosti na kompu šefov èovjek od povjerenja a u biti ga najviše kajlam. Ko ga jebe, da je dobar èovjek nebih. Najveselije je kad ga nema, onda radimo samo 2 sata dnevno Sve moguæe telefone smo isprespajali na mobitele i sredili konferencijske veze. Morali smo jer gad zove na fixni broj u firmu na koji se ja javljam kad njega nema pa me traži da mu dam druge kolege koji su mu sumnjivi da zabušavaju. Sve to zato što ih je gad pratio dok ja nisam skužio taj mali prog za remote desk. Šef je išao èak tako daleko da bi se iz inostranstva spajao na net i laptopom pokušavao preko svog kompa u uredu skužiti što radimo. I tome smo doskoèili tako što je jedan od nas mora dežurati za kompom. Kada se šef spoji preko neta na njegov komp u uredu, dežurnome zvoni mobitel. On se spaja na moj komp u uredu, kada šef pokrene prog za praæenje, dežurac vidi koji æe komp šef gledati te zatim ulazi u taj komp i pretvara se da radi. Šteta što šef èešæe ne putuje. Nema ga najviše 2-3 mjeseca godišnje. Premalo. Ma sit sam i ureda i kompjutera, izgubit æu kièmu od sjedenja, ruku od carpal tunnela i oèi od loše grafike. Zato se borim za posao na terenu. To je zakon. 

Nikada neæu zaboraviti svoje prvo sexualno iskustvo. Imao sam 14 godina, tek sam krenuo u srednju školu i pomalo upoznavao ekipu iz razreda. Najviše me zanimala cura koja se otvoreno predstavljala kao promiskuitetna, tvrdila je da ima oženjenog deèka od 35 god i da se praše svaki dan. Ja sam sjeo u klupu iza nje i poèeo je polako obraðivati. Bio sam mulac koji razmišlja qrcem i želio sam ga pod svaku cijenu umoèit, nije mi bilo važno što je riba gadna i glupa. Sluèajno sam u školu donio lanèiæ sa velikim '' peace '' znakom koji joj je zapeo za oko. Nije mi trebalo puno da je nagovorim, pao je dogovor da æe mi ga popušiti za taj lanèiæ. Jedva sam doèekao, dogovorili smo vrijeme i mjesto. Taj dan sam bio uplašen, nestrpljiv i uzbuðen. Nisam mogao doèekati èas kad æu ga napokon staviti na toplo, kada æu napokon izgubiti nevinost. Èekala me u dogovoreno vrijeme, odvela me u stan što ga njezini roditelji èuvaju roðaku koji je na putu. Natoèila nam je po èašicu konjaka i sjela u veliki naslonjaè prekriven plahtom. Rekla mi je da se smjestim na kauè i opustim. Godio mi je konjak i pio sam ga polako. Ona se ustala i rekla mi da skinem hlaèe, bilo mi je neugodno pa sam se izmotavao, tražio je da ugasi svjetlo. Tada me legla na kauè i otkopèala mi hlaèe, ja sam se vrpoljio od neugodnsoti, ipak je to bio prvi put da malog vadim iz hlaèa. Ona je znala što radi i opustila me igrajuæi se mojim malim. Kada sam se napokon opustio, postao sam nestrpljiv pa joj gurao glavu.Trebalo joj je dugo da ga stavi u usta. Tko zna što sam oèekivao pa sam bio pomalo razoèaran. Isto kao sa prvim poljupcem. Kad sam se pošteno narajcao, htio sam je karat ali ona nije dala. Pušila mi ga je sigurnih sat vremena prije negoli sam svršio. Otrèala je u wc i ispljunula moju spermu, oprala se i vratila sa smješkom. Pljesnula me po bedru i rekla '' bravo mali ''. Ja sam se veæ bio obukao i sada se èudio koliko je to sati Otišao sam ubrzano, žurio sam kuæi. Osjeæao sam se prljavo i želio isprati sa sebe taj osjeæaj. Nokti su mi mirisali po njenoj kosi i to me užasno smetalo. Želio sam sve zaboraviti i ne podsjeæati se na taj dogaðaj. Sutradan sam u školi bacio lanèiæ pred nju ne rekavši ni rijeèi. Uzela ga je i nasmiješila se. Cijela škola je znala što se desilo. Cure su me gledale sa podsmijehom a deèki sa nevjericom. Ispitivali su me a ja sam htio propasti u zemlju od srama. Tvrdio sam da laže i da se ništa nije desilo, bio sam premlad i bilo me sram Prièa se brzo proèula po gradu, poznanici su me neprestano ispitivali a nepoznanici me promatrali onim pogledom. Neznam što je ona isprièala ali ja sam htio propasti u zemlju od srama. Trebalo mi je puno da priznam prijateljima što se dogodilo. Nisu mogli vjerovati, mislili su da je sve izmišljotina. Odmah su je poèeli salijetati kojekakvim ponudama i dogovarati sastanke. Popušila ga je još jednom tipu a onda se prebacila u drugu školu. Cura se par godina kasnije ubila bacivši se iz onog istog stana u kojem mi ga je prvi put popušila. Èesto je se sjetim i razmišljam o njoj, zauvijek æe ostati živa u mom sjeæanju. Sjeæanju koje se pretvorilo u nešto lijepo, nešto nezaboravno. Moje prvo sexualno iskustvo.
špilenzi ?
Bila je to frendica iz kvarta koja je èesto mijenjala deèke. Zvala se Sanja i napokon je došla u moje ruke. Navlaèio sam je i muljao kako god sam mogao, bila je dobar komad i htio sam je povaliti. Jedne veèeri, došla je kod mene doma pa smo se poèeli ljubakati. Ubrzo smo završili u krevetu, skinuli se goli i mazili. Trebala mi je cijela vjeènost da je naciljam i napokon pogodim. Kada sam joj ga napokon uvalio, zastenjala je od užitka, uhvatila me za glavu i rekla da ga vadim. Nisam mogao vjerovati svojim ušima, prvi put u životu ga stavim na pravo mjesto a ona hoæe da ga odmah vadim. Želio sam bar ostati što duže u njoj ali ona me odgurivala. Postajala je nervozna i nisam imao izbora. Morao sam ga izvaditi ili je silovati a toliko lud ipak nisam. Isprièavala se bez veze, tražila opravdanja kojih nema. Otpratio sam je kuæi i na stubištu je ponovo pokušao smuljat. Mazili smo se dugo i onda mi je poèela otkopèavati hlaèe. Igrala se preko gaæica i par puta ga ugrizla. Taman kad sam mislio da æe ga napokon stavit u usta, ustala je i rekla da se strpim još malo. Bili smo još kratko skupa, odjebala me zbog nekog drugog tipa. Kasnije sam kroz prièu saznao da je svim deèkima radila isto. Svih je puštala samo jedan ubod i zatim ih odjebavala. Par godina kasnije došao sam do zakljuèka da je pola grada bilo sa njom i da riba nije nikako èista. Ana je bila puno bolja cura. Jedna od onih što je iza naoèala i neukusne robe prava ljepotica. Živila je u mojoj zgradi i kao klinci smo puno puta furali i prekidali. Bila je moja prva cura u životu, slali smo si ljubavna pisamca svaki dan i ljubili se krišom u podrumu.. Sada kad smo odrasli, nisam je više èesto viðao. Sve dok mi se bratiæ nije pohvalio kako mu ga je popušila na moru. Mislio sam da je napokon trenutak i zato sam je nazvao. Par dana sam odlazio kod nje i ugodno smo èavrljali. Pripremao sam teren. Napokon sam je nagovorio da doðe kod mene. Poèeo sam je obraðivati slobodnim stilom. Žvalili smo se beskrajno dugo i karali se preko odjeæe. Sva se uzbudila i poèela stenjati od dodira mog qrca preko hlaèa. Poèeo sam je polako skidati a ona je divljala, napaljena kao nikada, vlažnih gaæica poput spužve. Izvijala se ispod mene a ja sam joj poèeo skidati gaæice . Zaustavila me kad joj je dabar veæ dobrahno sijao na suncu. Rekla je da još nije spremna i da prièekamo još malo. Popizdio sam, nisam smio navaljivati jer sam želio još jednu priliku koju nikada nisam dobio. Izmotavala se jer je znala da æe pokleknut ako se ponovo naðemo. Par tjedana kasnije upoznala je tipa sa kojim se i oženila. Propupala je u pravu ljepoticu, èini mi se da je sve ljepša. Ne mogu zaustaviti erekciju kada je sretnem u gradu, nagovaram je na sastanak ali ona je poštena cura. Izgubio sam svoju priliku zauvijek. Kao i na maturalnoj u srednjoj školi. Ima cura iz razreda koja mi se oduvijek sviðala. I ja sam se njoj sviðao i bili bismo savršen par da ja nisam glup. Ja sam želio savršenu božicu i zato nikada nisam završio sa Kikom. Ona je uvijek bila uz mene i zaista smo se dobro zabavljali. Na maturalcu su svi mislili da smo zajedno jer smo bili nerazdvojni. Zadnje veèeri, izašli smo iz diska na duvku. Ja i Kika smo ostali zadnji , prošetali smo oko diska i razgovarali. Pitao sam je dali želi otiæi do hotela. Pogledala me i rekla da želi. Tada sam napravio grešku koju si nikada neæu oprostiti. Mogao sam je odvesti u hotelsku sobu, pokarati, vratiti se u disko u roku od sat vremena ali ja sam bio glup. Dan danas mi nije jasno što mi je tada bilo. Sve kockice su bile složene kako treba a ja sam sve odbacio. Želio sam se zabavljati u disku a Kiki sam objasnio da ima vremena i da želim uživati u zadnjoj veèeri. Dogovorili smo se da æemo se kresnut kada se vratimo kuæi. Naravno, to se nikada nije dogodilo. Ona je imala deèka kojemu se sad posve predala. Da sam je taj put kresnuo, bila bi odjebala deèka i završila samnom. Možda i zauvijek. Kasnije sam to saznao od njene najbolje prijateljice. Pokušavao sam nagovoriti Kiku da bude samnom ali avaj. Škola je proletjela u trenu i ja sam je vidio sluèajno još par puta nakon mature. Kada se sretnemo na proslavama godišnjice, uhvatim njen pogled na sebi pa joj se nasmiješim. Možda je ona nesuðena majka moje djece. Nikada neæu znati samo zato jer sam glup.