Potraživanje jednog budućeg penzića
Moderators: Kastic Goran, Kate
Potraživanje jednog budućeg penzića
Poštovani stanovnici Dugog otoka!
Ovo je možda škakljiva tema za male oglase,ali neznam kako bi poèeo.
Živim u Samoboru (gradiæ pokraj Zagreba) i pomalo razmišljam o tome gdje bih proveo ostatak života. Ljetujem veæ par godina na Dugom otoku
(Božava) i nekako sam u sebi odluèio da bi to moglo biti TO.Eh, sada nastaje problem kako to izvesti jer ne poznajem nikoga tako dobro da bih se mogao osloniti.Pošto su ovo mali oglasi:
-traži se u najboljoj namijeri nešto malo (kuæa stara,zapuštena,nikome ne treba)
ili
-mali plac (nemora biti uz more,bar da ima cestu i struju u blizini),
ako bude bilo ponuda dogovori slijede.
Puno hvala !
e-mail: janko1111@inet.hr
Ovo je možda škakljiva tema za male oglase,ali neznam kako bi poèeo.
Živim u Samoboru (gradiæ pokraj Zagreba) i pomalo razmišljam o tome gdje bih proveo ostatak života. Ljetujem veæ par godina na Dugom otoku
(Božava) i nekako sam u sebi odluèio da bi to moglo biti TO.Eh, sada nastaje problem kako to izvesti jer ne poznajem nikoga tako dobro da bih se mogao osloniti.Pošto su ovo mali oglasi:
-traži se u najboljoj namijeri nešto malo (kuæa stara,zapuštena,nikome ne treba)
ili
-mali plac (nemora biti uz more,bar da ima cestu i struju u blizini),
ako bude bilo ponuda dogovori slijede.
Puno hvala !
e-mail: janko1111@inet.hr
-
- malo ćaknut
Potraživanje jednog buduæeg penziæa
Prošao sam cijeli otok koji mi stvarno lijep,tako da nije ništa odluèeno.
Eeeee ja sam nesta mladji ali planiramo zena i ja ostatak zivota provesti na Dugom otoku, pa ne cak nuzno kad odemo u mirovinu, vec mozda puno prije. U tom pogledu smo vec kupili zemljiste na Dugom otoku jer je to jos jedna od rijetkih oaza mira i ljepote naseg mora sto se nadamo da ce tako i ostati, jer smo veliki ljubitelji mora i morskih dubina. Svi mjestani kojima smo rekli da smo kupili zemljiste kako bi ostatak zivota proveli tamo, bili su prilicno oduseljeni. No medjutim realizacija necega na tom zemljistu cini se nece ici bas tako lako, mada je zemljiste i u mjestu i 100 m od mora ...
Vidim da nisam usamljen u ideji, te svaka informacija bi bila korisna bez da ikoga nešto obavezuje.Ove godine opet dolazim u Božavu u 6. mjesecu
što sam uspio veæ organizirati.Za sada je tako dok se možda nešto ne promijeni na bolje.Ljepo je otiæi tako daleko na odmor jer znaš da si zaštiæen udaljenošæu od kopna.Mir, mir i samo mir i more...
što sam uspio veæ organizirati.Za sada je tako dok se možda nešto ne promijeni na bolje.Ljepo je otiæi tako daleko na odmor jer znaš da si zaštiæen udaljenošæu od kopna.Mir, mir i samo mir i more...
Doro ste to rekli,zaštiti ga od masovnog turizma.To me podsjeæa kada sam kupovao kuæu u Samoboru (davno) na prvo pitanje koje mi je postavio tadašnji vlasnik "Gdje ste roðeni?". Masovni turizam = masovno naseljavanje = bijeg iz rodnog Zagreba. Ali - uvijek postoji i uvijek æe biti onih koji neæe tako razmišljati (danak demokracije), kada se osvijeste biti
æe kasno jer bolji je novac nekog stranca nego od domaæeg (sluèaj hotela u Božavi).
U Samoboru je svanulo sunce, izgleda da æe proljeæe ipak doæi.
Pozdrav svima.
æe kasno jer bolji je novac nekog stranca nego od domaæeg (sluèaj hotela u Božavi).
U Samoboru je svanulo sunce, izgleda da æe proljeæe ipak doæi.
Pozdrav svima.