ajmo napuniti malo wiki o Salima...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sali
wiki
Moderators: Kastic Goran, drobeli
-
- malo ćaknut
Nekada to nisam cijenio, vjerovatno sam bio premlad. Sada znam – užasno sam ponosan na svoje porijeklo, na svoj otok. Nije stvar samo u ljepoti, ima nešto neobjašnjivo, nešto što mi stvara toplinu oko srca kada se sjetim '' svoga '' otoka. Znam da je prepotentno reći da je moj ali iako ne živim na njemu, smatram ga svojim domom.. Moja žena to ne shvaća, često me pita što me to toliko vuče na otok a ja joj neznam objasnit, jednostavno se osjećam sretan, osjećam se kao da sam se vratio kući nakon dugog puta. Pogledam ženu a po glavi mi se vrti pjesma '' tuđi čovik nikad neće znati … ''
Volim Sale
Niti sam rodjena u Hrvatskoj, niti na otoku a opet volim Sale i dolazim tu vec 18 godina skoro svakog ljeta 
i moram dodati i to da su se svi moji prijatelji i poznanici koji su dosad bili na Salima odusevili i izjavili da ce doci ponovo cim prije... a sve bi bilo jos bolje kada bi ljudi sa otoka, narocito mladji bili malo otvoreniji i bez nekih predrasuda koje nikoga vise ne zanimaju...
do sljedeceg pisanja sve najbolje
pozdravi iz Tuzle!!!

i moram dodati i to da su se svi moji prijatelji i poznanici koji su dosad bili na Salima odusevili i izjavili da ce doci ponovo cim prije... a sve bi bilo jos bolje kada bi ljudi sa otoka, narocito mladji bili malo otvoreniji i bez nekih predrasuda koje nikoga vise ne zanimaju...
do sljedeceg pisanja sve najbolje
pozdravi iz Tuzle!!!
narodnjaci
Pogledam ženu a po glavi mi se vrti pjesma '' tuði èovik nikad neæe znati … ''
nevjerojatno kako lako èovjeka uzmu ti narodnjaci!!?
nevjerojatno kako lako èovjeka uzmu ti narodnjaci!!?

-
- malo ćaknut
hej
ajde, bar netko da protumara po forumu....zamro je u zadnje vrijeme ( god-dve )
baš mi je drago da ti se sviđa dugi otok
baš mi je drago da ti se sviđa dugi otok

Proljetno cvijeće, jesenji mjesec
Ljetni povjetarac, zimski snijeg
Ako ti um ne zatrpavaju beskorisne stvari
Provodiš najljepše dane svog života
Ljetni povjetarac, zimski snijeg
Ako ti um ne zatrpavaju beskorisne stvari
Provodiš najljepše dane svog života