tribala bi mi pomoæ...

Opće rasprave o Salima i Dugom otoku, našoj stranici (pohvale, prijedlozi, kritike) .....

Moderators: Kastic Goran, drobeli

Post Reply
Guest

tribala bi mi pomoæ...

Post by Guest »

Evo ovako: u peton misecu san bi prvi u državi sa sastavom o brbinju, i dobi san putovanje u portugal. Namo bi tukalo predstavljati misto odakle dolazin, znaèi kako brbinj tako i celi dugi otok. Slikama, prospektima i drugin stvarima. Ja æu in skuvati brudet na suhe modrage šoma namo kad buden tukalo bi se i obuæi kako Bog zapovida. Vidi san ka je bila emisija o žmancima da ona klapa telašæica ima tradicionalnu robu. Kako bi ja moga doæi do nekoga od njih pa da nabavin tu robu? Molin vas pomozite mi jerbo æu i vas saljane predstavlajti namo jer su i Sale na dugon otoku. By: Brbinjac
drobeli2
Liječeni alkoholičar

Post by drobeli2 »

Kao prvo èestitamo na 1. mjestu :!: :!: :!:

Nisam trenutno u Salima pa te ne mogu direktno povezati sa ljudima iz klape. Probaj kontaktirati na mail:

Jure Pelicariæ jurica.pelicaric@zd.hinet.hr

njegov je tata u Klapi.

Pozdrav i lip provod u Portugalu .....
muflon

Post by muflon »

kontaktiraj TZ u Salima, postoje neki prospekti od otoka pa nek ti daju, iako me ne bi cudilo da ih i ne daju
Guest

Post by Guest »

bi san u petak u TZ pa su rekli da æe mi dati nešto ali triba mi nekako dojti do nekoga ki je u tom KUD Telašæica. Mora bi nabaviti one kamižote i one crvene strace èa su kolo pasa, pa san ih misli pitati di su oto nabavili jerbo sve æu napraviti kako triba a grubo bi bilo viti da nisan obuèen u starinsku robu
Post Reply