|
Sali - Dugi otok Forum stranica Sali - Dugi otok, rasprave o Dugom otoku, kulturi, turizmu...
Naslovnica | Galerija
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Guest
|
|
| Back to top |
|
 |
Kastic Goran malo ćaknut

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 9:11 pm Post subject: |
|
|
| Nekada to nisam cijenio, vjerovatno sam bio premlad. Sada znam – užasno sam ponosan na svoje porijeklo, na svoj otok. Nije stvar samo u ljepoti, ima nešto neobjašnjivo, nešto što mi stvara toplinu oko srca kada se sjetim '' svoga '' otoka. Znam da je prepotentno reći da je moj ali iako ne živim na njemu, smatram ga svojim domom.. Moja žena to ne shvaća, često me pita što me to toliko vuče na otok a ja joj neznam objasnit, jednostavno se osjećam sretan, osjećam se kao da sam se vratio kući nakon dugog puta. Pogledam ženu a po glavi mi se vrti pjesma '' tuđi čovik nikad neće znati … '' |
|
| Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 1:07 am Post subject: |
|
|
| istina... |
|
| Back to top |
|
 |
ELVIRA
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 11:30 pm Post subject: Volim Sale |
|
|
Niti sam rodjena u Hrvatskoj, niti na otoku a opet volim Sale i dolazim tu vec 18 godina skoro svakog ljeta
i moram dodati i to da su se svi moji prijatelji i poznanici koji su dosad bili na Salima odusevili i izjavili da ce doci ponovo cim prije... a sve bi bilo jos bolje kada bi ljudi sa otoka, narocito mladji bili malo otvoreniji i bez nekih predrasuda koje nikoga vise ne zanimaju...
do sljedeceg pisanja sve najbolje
pozdravi iz Tuzle!!! |
|
| Back to top |
|
 |
petra Guest
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 10:11 am Post subject: |
|
|
Svako lito dolazim na Sale,a kad nisam tamo volim cuti bilo kakvu dalmatinsku pismu,tako kad zatvorim oci uvijek vidim Sali ispred sebe,lincarnicu,porat, marittimo..Dobro sad piva Grdovic..E da mi je vratit vrime.. |
|
| Back to top |
|
 |
jarno trulli Guest
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 2:08 pm Post subject: narodnjaci |
|
|
Pogledam ženu a po glavi mi se vrti pjesma '' tuđi čovik nikad neće znati … ''
nevjerojatno kako lako čovjeka uzmu ti narodnjaci!!?  |
|
| Back to top |
|
 |
ypo

|
Posted: Mon Sep 28, 2009 10:31 am Post subject: |
|
|
| Kastic Goran wrote: | | Nekada to nisam cijenio, vjerovatno sam bio premlad. Sada znam – užasno sam ponosan na svoje porijeklo, na svoj otok. Nije stvar samo u ljepoti, ima nešto neobjašnjivo, nešto što mi stvara toplinu oko srca kada se sjetim '' svoga '' otoka. Znam da je prepotentno reći da je moj ali iako ne živim na njemu, smatram ga svojim domom.. Moja žena to ne shvaća, često me pita što me to toliko vuče na otok a ja joj neznam objasnit, jednostavno se osjećam sretan, osjećam se kao da sam se vratio kući nakon dugog puta. Pogledam ženu a po glavi mi se vrti pjesma '' tuđi čovik nikad neće znati … '' |
Ja nisam rođena na Dugom otoku ali kada sam prije puno godina prvi put došla sasvim slučajno to je bila ljubav na prvi pogled koja traje sve do danas i dobro mi je poznat taj osjećaj topline oko srca čim neko samo i spomene Dugi otok , sviđa mi se ova rečenica:"..kao da sam se vratio kući nakon dugog puta..." to je točno taj osjećaj,teško je to objasnit i neki ljudi to nikad neće moć shvatit ali mi koji znamo i osjećamo tako mozemo bit ponosni i sretni,
pozdrav,
Iva |
|
| Back to top |
|
 |
Kastic Goran malo ćaknut

|
Posted: Tue Oct 13, 2009 11:36 pm Post subject: hej |
|
|
ajde, bar netko da protumara po forumu....zamro je u zadnje vrijeme ( god-dve )
baš mi je drago da ti se sviđa dugi otok  _________________ Proljetno cvijeće, jesenji mjesec
Ljetni povjetarac, zimski snijeg
Ako ti um ne zatrpavaju beskorisne stvari
Provodiš najljepše dane svog života |
|
| Back to top |
|
 |
ypo

|
Posted: Wed Oct 14, 2009 6:21 am Post subject: Re: hej |
|
|
| Kastic Goran wrote: | ajde, bar netko da protumara po forumu....zamro je u zadnje vrijeme ( god-dve )
baš mi je drago da ti se sviđa dugi otok  |
Za mene Dugi otok je najljepše mijesto na svijetu,evo baš sam se prije dva dana vratila sa produženog vikenda i sa četiri nezaboravna dana provedena u tom malom raju na zemlji i odigrala loto na Salima...i prvi put dobila,nije neki dobitak al čovjeka veseli.Kad god mogu dođem samo da napunim baterije pa onda na žalost opet natrag.Žao mi je zbog foruma,stvarno bi ga trebalo nekako oživit. _________________ Dugi otok u srcu |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|