POZDRAV IZ CAKOVCA.
EVO KRATAK OSVRTA NA LJETOVANJE NA OTOT,NEKI PLUSEVI I MINUSI.
PRVO PLUSEVI
1.DISCO CLUB JE OK ALI IMA MALO LJUDI,NEZNAM ZASTO JER IPAK IMAO JE PROGRAM KOJI NIJE IMAO NITI JEDAN KLUB U HRVATSKOJ,ZNACI SAV POSAO JE ODRADIO VIDEO DJ,PUSTAO JE SPOTOVE NA VIDEO ZID,GDJE IH JE SAMO NASAO,NA TOME VAM SVAKA CAST,MISLIM DA VAM JE TO BILA JEDINSTVENA PONUDA I DRZITE SE TOGA.KAD SAM PRICAO EKIPI U CAKOVCU NISU MOGLI VJEROVATI DA JE TO NETKO ODRADIO(ZA SVAKI SLUCAJ SAM POKUPIO KONTAKT ADRESU OD DJ KOJI JE IZ OSIJEKA)
2.CISTO MORE
E SAD ONO STO NE VALJA
1.MALO KAFICA I NOCNOG ZIVOTA
2.PUNO LOKALNIH PIJANACA KOJI PRAVE PROBLEME
3.I ONO MALO KAFICA JE U RATU SVAKI GAZDA OGOVARA ONOGA DRUGOGA,MALO CUDNA EKIPA GAZDA
TOLIKO OD MENE I SVE NAJBOLJE U DALJNEM RADU
LJETO 2005
Moderators: Kastic Goran, drobeli
sto set tice lokalnih frajera najvise se nacugaju oni iz onoga mjesta zaglav,mislim da su tu gori pijanci.
sto se tice diska dobra program ono s spotovima ali ne neznam zasto se tek napuni nakon 12 sati.
ja i prijateljice smo ga jedva nasli,nigdje nije oznaceno da on negdje postoji.
ima jos i jedan kafic maritimo i to je to,za mlade jako slabo
sto se tice diska dobra program ono s spotovima ali ne neznam zasto se tek napuni nakon 12 sati.
Hehe Zaglavcimarijana wrote:sto set tice lokalnih frajera najvise se nacugaju oni iz onoga mjesta zaglav,mislim da su tu gori pijanci.

Disko se napuni kad zatvore drugi kafici, osim maritima jos je jedan kafic aktualan mladima samo je ovo ljeto bio zatvoren radi preglasne muzike(nesto u tom stilu) pa to niste vidile. tamo je isto ok.
Inace ljudi kasnije izlaze vani jer vise manje svi rade ljetne poslove tako da prije niti ne mogu izaci vani.