disco na saliju

Opće rasprave o Salima i Dugom otoku, našoj stranici (pohvale, prijedlozi, kritike) .....

Moderators: Kastic Goran, drobeli

Post Reply
remba

disco na saliju

Post by remba »

pa ekipa sto je to,sto je s disckom,kakav je to mjuz pa gdje je onaj lik od prosle godine sto je radio samo s spotovima,ovo sad nije vise normalno,sto taj klinac silji na cemu je
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

Ako misliš na Roša, tamo je dj tradicionalno loš....
Proljetno cvijeće, jesenji mjesec
Ljetni povjetarac, zimski snijeg
Ako ti um ne zatrpavaju beskorisne stvari
Provodiš najljepše dane svog života
dj

Post by dj »

Mogao bi ovaj gospodin Kastiæ Goran, koji nikad nije ni bio u discu,koji takodjer nije kompetentan da sudi o tradiciji u salima biti za ovu sezonu dj u discu pa da napravi dobru tradiciju u discu pa i šire na ovom otoku kojeg jedva da i poznaje.
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

sori ako sise našao uvrijeđen/a ali o ukusima se ne raspravlja...
ako želiš dalje raspravljati, morat ćeš se predstaviti
pozdrav
dj

Post by dj »

Nitko nije uvrijeðen, samo ti pišeš o tradiciji loših dj u discu i ta poruka je upucena široj masi s namjerom da stvoriš lošu sliku o dobroj atmosferi u discu.Što se tièe tvog ukusa slažem se da necemo raspravljati, ali ni ti isto tako ne možeš "ispaliti" glupost i oèekivati da i drugi dijele tvoje misljenje.Znaš onu staru "sto ljudi sto æudi". Ajde lipi pozdrav iz Sali.

Raspravljati vise neæu jer sve dalje bilo bi suvišno.Prestavit æu se kad za to doðe vrime
Kastic Goran
malo ćaknut

Post by Kastic Goran »

potpuno si krivo shvatio/la...
nisam slao nikakvu poruku masama s namjerom da stvorim lošu sliku o dobroj atmosferi u discu na Salima....nije mi bilo na kraj pameti, Rošo je super mjesto za izać, ima svoju neprolaznu karizmu ( možda i zato što je jedino mjesto koje radi nakon 1 sat ), proveo sam tamo puno nezaboravnih trenutaka, činjenica je da mi se iz godine u godinu ne sviđa muzika koja se vrti....po mom ukusu previše retro a nimalo originalnosti ( vind of čejnđ za fajront i slične fore ...)

Po mojem skromnom mišljenju, puno je bolja muzika u maritima...
aj pozdrav
vidimo se za misec dana
goran lorenz

Post by goran lorenz »

bio sam tamo prosle godine i meni je i mojim prijateljima iz slovenije bilo dobro,a bilo nam je dobro bas zato sto je retro i jos retro s spotovima,jer disco u hrvatskoj a niti u sloveniji nisam vidje,mislim na disco koji pusta samo spotove.
tako da se ne slazem s gospodinom goranom jer on izgleda nije niti bio tamo u discu jer da je bio onda bi barem pohvalio trud gazda i dj da odrade kompletnu sezonu s video spotovima,starim i novim,karaokama a uz to jos ne placa se upad i svako vece se dijele neke nagrade(ja dobio dvd s spotovima koje nema za kupiti a cura cd s karaokama).
dali je i ove sezone onaj dj koji je bio prosle godine,jer sasvim je decko ok,malo stariji ali kuzi se u stvari.
sve je kod njega bilo ok ali brz je na rijecima od prijatelja sestru je usminkao na brzake i proveli se tih 10 dana jako dobro(tako bar ona kaze a mladja od njega 12 godina a i par puta je svirao kod nas u celju,valda mu od prijatelja sestra to sredila)
vidimo se ekipo oko 15.8,i drzite se pozdrav gazdarici od disca a i gazdi da se nadje
tko radi ove godine
Post Reply