Sali - Dugi otok Forum Index Sali - Dugi otok
Forum stranica Sali - Dugi otok, rasprave o Dugom otoku, kulturi, turizmu...

Naslovnica | Galerija

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

zavičajni muzej Dugog otoka

Post new topic   Reply to topic    Sali - Dugi otok Forum Index -> Kulturna događanja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
trinity

PostPosted: Sat Sep 17, 2005 9:29 pm    Post subject: zavičajni muzej Dugog otoka Reply with quote

Dugootočani,
dobre volje,optimisti i ljubitelji kulturne baštine pozivam vas da sudjelujete svojim idejama u osnivanju zavičajnog muzeja ;
Sam koncept je već u izradi i spremam se dovršiti plan kojeg ću uskoro predati općini na razmatranje;
S obzirom na opsežnost muzejske djelatnosti pozivam srodne struke da svojim znanjem pripomognu :
- pov.umjetnosti
- povjesničari
- informatičari
- jezikoslovci te prof.talijanskog i njemačkog
- fotografi,restauratori i ostala srodna zanimanja
Muzej bi sadržavao sljedeće zbirke :
-arheološka
-kult.pov.
-etnološka
-prirodoslovna

Zbrinjavanje kulturne i pov.baštine Dugog otoka je prvenstveno obveza Dugootočana pa tako i njeno prezentiranje u svrhu edukacije i turizma,stoga apeliram da ovu ideju pretvorimo u stvarnost.
Možete me kontaktirati putem e-maila :jpetesic@globalnet.hr

Unaprijed zahvalna,
J.Petešić ; dipl.arheolog i prof.engleskog jezika i književnosti
Back to top
View user's profile Send private message
trinity

PostPosted: Fri Oct 28, 2005 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

Žalosno al istinito.
A što reći na tu silu odgovora...toliko su svi zabrinuti oko ,hm neznam ni što da izmislim, da jednostavno nemaju vremena za eto bar uputiti riječ hvale i podrške ovakvom projektu koji bi ovaj otok ( Vaš a ne baš moj) uzdignuo na malo višu razinu opće kulture.
ps.ne zamjerite ,čast onima do kojih poruka nije došla pa nisu ni odgovorili ili pak onima do kojih je došla al iz ˝opravdanih ˝razloga nisu se usudili dati svoj komentar.

Ipak, bez obzira na sve.Ja još nisam odustala,guram i dalje i bez vas te Vam mogu reći jedno-nada umire zadnja.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Sali - Dugi otok Forum Index -> Kulturna događanja All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum