koliko kosta zemljiste na Dugom Otoku...
Moderators: Kastic Goran, Kate
koliko kosta zemljiste na Dugom Otoku...
...di bi se dala parkirati kamp prikolica a da nije daleko od mjesta i mora. otprilike?
Re: koliko kosta zemljiste na Dugom Otoku...
Mislin da je na Dugom otoku zabranjeno kampiranje! Ali nisan siguranAnonymous wrote:...di bi se dala parkirati kamp prikolica a da nije daleko od mjesta i mora. otprilike?
mislim da èovjek ima pravo raditi šta hoæe na svom zemljištu....ako i nije urbanizirano ima pravo podignuti nekakvu baraku,dakle i kamp prikolica bi prošla....cijena ? prava sitnica - što bliže moru to skuplje hehehe....evo ti moja zemlja, prekoputa glavnog kupališta u Salima, 100 E / m2 pa izvoli ako hoæeš.....FlemA wrote:Mislin da je na Dugom otoku zabranjeno kampiranje! Ali nisan siguranAnonymous wrote:...di bi se dala parkirati kamp prikolica a da nije daleko od mjesta i mora. otprilike?
.
mislim da čovjek ima pravo raditi šta hoće na svom zemljištu....ako i nije urbanizirano ima pravo podignuti nekakvu baraku,dakle i kamp prikolica bi prošla....cijena ? prava sitnica - što bliže moru to skuplje hehehe....evo ti moja zemlja, prekoputa glavnog kupališta u Salima, 100 E / m2 pa izvoli ako hoćeš.....
To su vjerovatno mislili i ovi kojima sada rushe kuće po obali
Triba se informirati, ne mores ciniti pizdarije kako tebi pade napamet, pogotovo ne uz more. jeez!
Ja ne bi nist gradio, samo bi parkirao kamp prikolicu na dva mjeseca godisnje.FlemA wrote:.
mislim da èovjek ima pravo raditi šta hoæe na svom zemljištu....ako i nije urbanizirano ima pravo podignuti nekakvu baraku,dakle i kamp prikolica bi prošla....cijena ? prava sitnica - što bliže moru to skuplje hehehe....evo ti moja zemlja, prekoputa glavnog kupališta u Salima, 100 E / m2 pa izvoli ako hoæeš.....
To su vjerovatno mislili i ovi kojima sada rushe kuæe po obali
Triba se informirati, ne mores ciniti pizdarije kako tebi pade napamet, pogotovo ne uz more. jeez!
ako bi samo parkirao ....još nekako bi prošlo....
ali da bi i u njoj i .... zzzzzzzzz
neznam kako bi to prošlo.....wc,smeče i to!
Ima puno smještaja pa biraj ...a i cjena ti je povoljna!!!
...nek priroda il ljepota ostane ako ti to nešto valja
ali da bi i u njoj i .... zzzzzzzzz
neznam kako bi to prošlo.....wc,smeče i to!
Ima puno smještaja pa biraj ...a i cjena ti je povoljna!!!
...nek priroda il ljepota ostane ako ti to nešto valja
Ima ....dubokih plitvina....
.....plitkih dubina...
a najbolja je puna kantina vina ....!!!
.....plitkih dubina...
a najbolja je puna kantina vina ....!!!
kampiranje
ej filipinac ti bi proda svoju prciju za 100 eura/m2
ni slabo
ma ste se obogatili
sican se kada ste bili toliko ponizni da ste stranske ulice birali i u tla gledali
kad bi dosli u zadar
a sada 100 eura/m2 pa izvoli
e moj filipinac
to bas nije lipo od tebe
a mi vas primili ka bracu rodjenu
ni slabo
ma ste se obogatili
sican se kada ste bili toliko ponizni da ste stranske ulice birali i u tla gledali
kad bi dosli u zadar
e moj filipinac
to bas nije lipo od tebe
-
- malo ćaknut
Re: kampiranje
ti si kompa malo retardiran ha ?zaratin wrote:ej filipinac ti bi proda svoju prciju za 100 eura/m2
ni slabo
ma ste se obogatili
kad bi dosli u zadar
e moj filipinac
to bas nije lipo od tebe
Koga si ti primio i gdje ? O kojim ti filipincima pričaš ?
bah...šteta vremena...
-
- malo ćaknut