Ka ono, ćakulaju ti jedan nono i jena lipa mala, i došlo u ćakuli da ona njega pita: "Ma barba koliko vi godišć imate "
a un joj reče da ima 70.
Ona (sva iznenađena):"Ma jeeee A, ne bin van ja dala!
A un će na to: " E lipa moja mala, ne bin ja ni moga!"
BIO UNUK SA DJEDOM (NONO) NA NUDISTIÈKOJ PLAZI. PITA UNUK DJEDA (NONO) ŠTO TI JE TO DOLJE. ODGOVORI DJED (NONO) PTIÈICA . UPITA UNUK DJEDA JER SE MOGU IGRATI S PTIÈICOM . KAZE DJED (NONO) MOŽEŠ. NAKON DVA SATA DJED SE PROBUDI U BOLNICI . PITAJU DOKTORI DJEDA ŠTA JE BILO. KAŽE DJED PITAJTE UNUKA , A UNUK ODGOVORI JA PTIÈICU DIRNO ONA SE DIGNE PA SE SPUSTI. A JA PTIÈICI ZAVRNO GLAVU RAZBIO JAJA I ZAPALIO GNIJEZDO
Takmicili se Amer, Rus i Mujo ko bolje cuje pa kaze Amer - Spavan ti ja cvrsto jedne noci kad me odjednom probudi grozna buka. Gledam ja di je to sta je i izadjem vani kad to trava raste pa stvara buku. Nije to nista kaze Rus - Spavam ti ja cvrsto jedne noci kad me odjednom probudi uzasna buka. Gledam ja po kuci sta to tako grozno buci i na kraju izadjem van a kad tamo to moj Moskvic rdja....Nije to nista kaze Mujo - jedne nosi usred cvrstog sna, mene ti probudi uzasna buka. Gledam ja di je, sta je to, otvorim ormar a kad to se cuju moja odjela kako izlaze iz mode .......
Bolji je kad se prica .....