Kako besplatno telefonirati preko neta

Zanimljivosti, ćakule, vicevi ...

Moderator: Kastic Goran

Post Reply
Kastic Goran
malo ćaknut

Kako besplatno telefonirati preko neta

Post by Kastic Goran »

Lijepo i jednostavno. Sve sto morate imati je racunalo, zvucnici ( slusalice optional... ) i mikrofon ( ima ih vec od 12 kn pa na vise ).
Kad ste se naoruzali opremom, trkom na www.skype.com i tamo skinete programcic koji ima 3 MB. Instalirate ga i spremni ste za razgovor. Samo jos morate naci ekipu na netu koja koristi skype. Probao sam raznorazne VoIP softove ali ovaj me ugodno iznenadio. Jednostavno - RADI !!! :lol:
Istina je, probajte - mozete pricati kao sa telefonom a jedino sto placate je ono vrijeme koje ste spojeni na Internet.
MORATE ovo probati - icq i sve ostalo je goli K.... za ovo
Moj user na skype-u je evanss pa udri tko zeli....
8)
drobeli2
Liječeni alkoholičar

Re: Kako besplatno telefonirati preko neta

Post by drobeli2 »

Kastic Goran wrote:mikrofon ( ima ih vec od 12 kn pa na vise )
Laže, najjeftiniji je 25 KN. Morao sam se danas isprsiti :D i potrošiti tih 25 æuna da bi èuo druga Kastiæa.

Moj user na skype-u je drobeli ... èujemo se.
Kastic Goran
malo ćaknut

He he he

Post by Kastic Goran »

Nadjen je mik i za 12 kn... ( Ako laze moj brat - lazem i ja ) za dodatne informacije obratite se na
mikrofon@12kn.net

Jedno je sigurno a to je da je ovo prvi prog za tako nesto koji doista RADI !!! :lol:

P.S. E Dado -aj ubaci i skype u ove ikonice dole ( medju sve ove nepotrebne Aim, Msn, Yahoo i ine budalastine ) hehehehe
drobeli2
Liječeni alkoholičar

Re: He he he

Post by drobeli2 »

Kastic Goran wrote: P.S. E Dado -aj ubaci i skype u ove ikonice dole ( medju sve ove nepotrebne Aim, Msn, Yahoo i ine budalastine ) hehehehe
Ne mogu dodati jer oni moraju davati uslugu koja tako nešto omoguæuje. Oni je nemaju, ali posto im dobro ide vjerojatno æe je uvesti a onda æemo ih mi dodati.
Post Reply