by Kastic Goran » Sun Aug 24, 2008 1:28 am
Opet sam se neki dan probudio mrtav. Da ću ja oprat zube i šatpi kad ono…muerte ? What ? Zar opet ? OMFG rekoh sam sebi kadli osjetih kako me neko pecnuo štapom po prtsima, ono ko ritualno šikaniranje u Engleskim školama . Ufatih se za prste, a bješe to desna ruka s kojom onaniram, ta mi najdraža. Mamu ti…krenuo sam opsovati kadli se pojavio a ko drugi nego Tile. Desi Tile, nabijem te, šta me peckaš po prstima, opet tališ najkice a ne adidaske ? Stvarno nemaš stila. Izvaljam ti pola kile ako imaš love. Uto se pojaviše i Naser i Nehru. U jebenti, glejhi nesvrstani, daj 5 Nasere i ne seri. Hahaha, Ne seri Naser, koja fora ej, trebao sise ( kruškaste, broj 5 ) zvat Neser. Daj đanki crnčugo, dok te nisam aparthejdiso…Tile se držao za glavu ne vjerujući.
Tile : Pa dobro, ti ni mrtav nemaš pameti ?
Ja : Daj ne kenjaj…već smo prošli kroz ovo pa znam ceo scenarij.
Tile : mda, nešto sam te htio pitat ali sam zaboravio
Ja : E, a šta sam ful umro il ćete me vratit ?
Tile : ma ono, takvog spejsa nema nadaleko pa te digoh da me malo nasmiješ. Opet si divljao ? Oš se ti popravit ikad ?
Ja : Šta sam divljo ? Ne pizdi, dobro da nisam nekom oči pojo, bila me oprala neuroza, avitaminoza, epididimitis, sve živo me kolpalo moj Josipe…a ti se sprdaš sa nesvrstanima po sajberspejsu, lako tebi ovdje čuvat ovce
Tile : Ti si spejs, kakav sajberspejs. Znaš li koji je smisao života ? Saću ti kažem majke mi….onda si stvarno najebo
Ja : nemoj, ne zanima me tvoje mišlenje, smisao života je da si sretan. Da se smiješ, da si isprazniš glavu nepotrebnim glupostima i uživaš u životu. U stvarima koje ne primjećuješ a tako su lijepe.
Tile : opaaaa…skoro pa si dobar. Napreduješ. Jedino neznam kako možeš ispraznit nešto prazno al nek ti bude. ( Ceri se, kurva stara, kao - dobra je fora )
Ja : aaaaah, sereš al si ovdje neko mudo pa te neću opandrčit. A šta bi trebo ? Trčat za lovom i zidat kule Babilonske da bi se mogo hvalisat ? Bah, radije ću živit kao ptica nebeska. Ponekad me nešto strefi ali idem dalje, daljeeeeeeee
Tile : jebeš li išta ?
Ja: a kao nisi gledo ?
Tile : nisam majke mi, znaš da sam ja pristojan dječačić. Poštujem tuđu provatnost.
JA : Ma ono, karo sam nešta ali …
Tile : Ča ti je, ča ti je, droga te je zela ?
JA : Nič mi ni, nič mi niiiii…neda mi se gnjavit, vezivat, da mi neko visi na jajima a opet…fali mi neke nježnosti, neko da me razumije. A u krasan k***c, kad nijedna žena je premalo a jedna je previše.
Tile : mda, primjetih da te zagnjavilo žensko u ovom životu.
Ja : daj mi reci hoću li ikad pronaći zen ženu ili je to vječna borba i robija ?
Tile : ma ima kruha kad ti kažem…odrobijao si, sad biš se trebao usrećit, ako nisi preglup, ako vidiš dalje od sisa.
Ja : vidim ja puno dalje ali…gnjavi me žensko. Kad nemam bi je htio, kad je imam bih da je nemam. Koja banana…a samo da ševim isto mi nije neka fora.
Tile : bivša ti se žena ševi kao luda hahaha
JA : mda, sa mojim frendom. Bilo mi zajebano kad sam je prvi put ubro ali rekoh sam sebi idemo dalje.
Tile : drko si na to kako ti se žena ševi, priznaj…
Ja : a jednom, jebiga, morao sam…neko mi reko da je ovaj buši i ja lijepo doma, otkopčam hlače i udri, zamišljam si ženu kako stenje pod tipom. I tako ja ejakuliram i počnem se smijat. Smijem se samome sebi i svojoj gluposti, ljudskoj gluposti. Jebote, otiću u Čajnu i tamo zenirat do kraja života majke mi. Zašto mi je mozak opterećen glupostima. Zašto to mora bit tako ? Zašto kužim da sam glup, jebote, a ne mogu to poravit. Gore je kad kužiš nego da si idiot. Onda te bar boli k***c jer nisi svjestan. Tile, vrati me dole glupog, majke ti.
Tile : e ti si stvarno kreten, umjesto da mi zahvališ što ti dadoh dobar čeoni režanj, ti bi ga osakatio ? Kao da nisi dosta štete napravio bančenjem i slatkim životom. Ja ću te zaštekat po mozgu ako misliš da ćeš onda bit sretniji. Razmisli malo, zar zaista želiš hodat po zemlji kao kokoška ? Misleći da je život put između dvije bolnice ? Zar želiš da te strah smrti ? Zar želiš misliti da je smisao života imati što bolji auto, kuću ili štatigajaznam koje već faking materijalističko sranje. Pa ti nisi svjestan koliko si sretan samim time što shvaćaš, što si uspio dovoljno očistit mozak od nepotrebnih sranja. Znaš li koliko pojedinci pate za nevjerovatnim glupostima koje tebe ne peglaju. Ma lud si…
Ja : hej, hej, šta sise ( kruškaste smo rekli ) zajapurio. Daj se skuliraj…rekoh to onako. Znaš šta ? Htio bih si skroz ispraznit glavu, dotaknuti pravi zen, prosvjetliti se…
Tile : e jebiga, sereš, sad bi ti odmah savršenstvo. Odi traži sredinu kao Buda, možda tebi bude trebalo manje godina.
Ja : e jebga, sad više ne mogu nikud, da nemam đecu bih, majke mi
Tile : e da, pozdravila te mater, ma u biti evo je ( Tile se pretvara u moju mamicu, onakve kakvu je se sjećam prije negoli je umrla, prije negoli ju je satrala i unakazila fakin bolest )
Mama : ehej, Goraniću, dođi da te mama ljubne…
Ja . Tile gejčino, da nećeš možda da ti ga i popušim
Mama : nije Tile, sine, ja sam…lud si ko kupus
Ja : sori mama, frustracije ženskim rodom lječim samoćom. Možda nisam u pravu ali me nitko ne živcira i ne visi na jajima.
Mama : hej, pazim ja na tebe od gore, znaš da se mama uvijek brine za svoje dijete. ( Grli me i ljubi nježno u obraz , sjedam joj u krilo, suze mi teku niz obraz )
Ja : šta si me pustila tako rano, malo sam bio ljut na tebe, sve dok mi se nisi javila na groblju. Osjetio sam da si uz mene uvijek. Oprosti mi što sam ponekad zločest.
Mama : nisi ti zločest sine, samo si čovjek, kad jednom i ti dođeš gore zauvijek, znat ćeš zašto sam te napustila. Sad ti ne mogu reći.. Odojak, budi dobar, ljubi te majka ( Opet se pojavljuje Tile, ja mu skačem iz krila kao oparen )
Ja : aaaa gade, fakof.
Tile : Fakof bolan ? Dečki šutaju dupe…
Ja : jel vi ovdje duvate ? Ti nisi čist issa mi ( pojavljuje se isus i žica me vatre držeći đoks u ruci )
Ja : neam vatre, bar bi ti trebao znat da ne pušim, bog s tobom ( sad se pojavljuje i sam Buddha, glavom ( debelom ) i bradom )
Buddha : desi Bimbo ( daje mi pet )
Ja : uejla, š'a se radi ?
Buddha : a niš, čujem da se peglaš glupostima. Jesi li našao svoju sredinu ? Jesi li je uopće tražio ?
Ja : ma ono, jesam jesam…da da
Buddha : eh, sereš, vidio sam kako si tražio. Ajde ti malo uzmi vremena samo za sebe, nemoj na pivo sa ekipom nego malo razmisli. Očisti si tu glavu do kraja. Znaš i sam da su odgovori u tebi, ne trebaš tražiti dalje. Samo si sve lijepo posloži. Imaš razbacane riječi koje moraš složiti u rečenicu. Hau d fak hard iz det ?
Ajd sad dole i nemoj puno da se praviš pametan. Budi ponizan, budi dobar, fin, kulturan i drugi put vrati teti iz dućana 50 kuna koje ti je zabunom vratila više…
( Zagrcavam se posramljeno i pokušavam nešto izustiti ali Buddha me ošine pogledom, u jednom trenu osjećam se blagoslovljeno, on mi oprašta, voli me ponovo, sram me je svojih nedjela, u mislima se razumijemo, obećajem da ću biti dobar i pronaći svoju sredinu, opet se Tile pojavljuje. Bio je otišao na biljar )
Tile : ej, iemo mi nazad a ?
Ja : ajde…kad me nećete ovdje, baš ste židovi, ovdje vam je prva liga. Imate i stolni nogomet.
Tile : ti imaš još posla dole, znaš to i sam. Zar bi pustio đecu samo da ti je guzica na toplom ?
Ja : dobro, dobro, šalio sam sise ( broj 5 ) malo…šta se odma tišlju…
Tile me udara haj kikom iza desnog uha. Budim se u krevetu, palim cigaru a ne pušim, krevet mi popišan.
Opet sam nešto ludo sanjo, jebote, da je to nekako snimit …
Proljetno cvijeće, jesenji mjesec
Ljetni povjetarac, zimski snijeg
Ako ti um ne zatrpavaju beskorisne stvari
Provodiš najljepše dane svog života